: 1
: 2
: 3
: 4
: 5
: 6
: 7

Wandeling Wilde Veluwe

Ugchelen, Gelderland, Nederland.

Maximum aantal deelnemers: 8 Prijs per persoon: € 30,00

We gaan op pad in prachtig natuurgebied in het hart van de Veluwe. Dit voormalige staatswildreservaat is het leefgebied van edelherten, wilde zwijnen, reeën, dassen, vossen, wolven en wisenten. Overal zien we sporen van hun aanwezigheid. Ook bosuilen, raven en bijzondere soorten roofvogels leven hier. Talloze zangvogels laten zich horen. We lopen over smalle bospaden, brede beukenlanen en weidse heidevelden. Onderweg neem ik je mee in de verhalen over dit bijzondere gebied en de wilde dieren die hier in vrijheid leven. Zelf woon ik er midden in en ken ik het gebied als mijn broekzak. Na een ontspannen wandeling van ruim drie uur sluiten we af met een hapje en drankje bij de Land Rover.

We lopen tot zonsondergang, vertrektijd afhankelijk van datum: 4 uur voor zonsondergang. Vlak voor vertrek krijg je een mailtje met informatie en tips. Trek comfortabele wandelschoenen aan en neem een flesje water mee voor onderweg.

P.S. Het aantal beschikbare plaatsen is een indicatie. Het kan nl. zijn dat er via andere kanalen al plaatsen zijn geboekt. Het minimum aantal van vier deelnemers halen we vrijwel altijd en dan gaan we op pad!

Foto's: Paul Milo (ree en wilde zwijnen)

Beschikbare dagen

Goed om te weten

Plaats
Ugchelen
Regio
Gelderland
Land
Nederland
Min. aantal deelnemers
4
Max. aantal deelnemers
8
Kosten
30,00

Ligging