Privé-wildwandeling Veluwe (1-6 pers.)

Ugchelen, Gelderland, Nederland.

Maximum aantal deelnemers: 1 Prijs per persoon: € 195,00

Met natuurgids Sebastiaan en eigen gezelschap op pad op de Veluwe op een dag & tijd naar wens. Deze privé-excursie kost 195 euro voor een wildwandeling met professionele gids Sebastiaan en één tot zes personen, inclusief hapje & drankje na afloop. Voor één persoon boeken = op pad met gids en eigen groep van max zes personen. Boek een willekeurige beschikbare datum, dan bepalen we daarna in overleg met jullie de datum en vertrektijd. Dit kan het hele jaar door, alle seizoenen op de Veluwe hebben hun eigen charme.

We maken een wandeling door het natuurgebied in het hart van de Veluwe. Een gevarieerd landschap met smalle bospaden, brede beukenlanen, weidse heidevelden en uitgestrekt stuifzand. Dit voormalige staatswildreservaat is het leefgebied van edelherten, wilde zwijnen, reeën, dassen, vossen, wolven en wisenten. Overal zien we de sporen van hun aanwezigheid. Ook bosuilen, raven en bijzondere soorten roofvogels leven hier, talloze zangvogels laten zich horen.
Onderweg neem ik jullie mee in de verhalen over dit bijzondere gebied en de wilde dieren die hier in vrijheid leven. Zelf woon ik er midden in en ken ik het gebied als mijn broekzak. Als we geluk hebben, kunnen we één of meer dieren van de Veluwse Big5 spotten. Grote kans, geen garantie, het wild is hier wild. Na een ontspannen wandeling van ruim drie uur sluiten we af met een hapje en drankje bij de Land Rover.

Foto's: Paul Milo


Beschikbare dagen

Helaas zijn er momenteel geen beschikbare dagen voor deze activiteit.

Goed om te weten

Plaats
Ugchelen
Regio
Gelderland
Land
Nederland
Min. aantal deelnemers
1
Max. aantal deelnemers
1
Kosten
195,00

Ligging