Groepsaccommodatie 30 personen

Groepsaccommodatie 30 personen

Lees meer over Groepsaccommodatie 30 personen
Lees meer over:

Groepsaccommodatie 30 personen

Ben je op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor 30 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een groep van 30 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste groepsaccommodatie voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa!

Verken de natuur

Europa heeft een erg interessante flora en fauna en de natuur is erg divers. Als je op vakantie gaat met een grote groep dan wil je misschien niet al te ver reizen. In België is gelukkig ook nog genoeg te ontdekken. De vele bossen bieden een leefgebied voor de vele verschillende diersoorten. Er groeien talloze houtachtige en kruidachtige planten, die een biotoop vormen voor de verschillende diersoorten. Zo zoeken zoogdieren in de winter hun toevlucht bij de sparrenbossen. De everzwijnen, reeën en herten leven samen met vossen, eenhoorns, hazen, wilde katten of de marter. In de bomen leven het roodborstje, de mus, sperwer, klapekster, vink en mees. Maar ook vogels als de oehoe, de uil en sinds enkele jaren de zwarte ooievaar zijn te zien in de boomtoppen.

In het zuiden van Frankrijk heb je bekende bergachtige gebieden zoals de Alpen en de Pyreneeën en aan de Atlantische kust is het minder bergachtig en kun je glooiende heidevelden vinden. Een vakantie naar Frankrijk kan een goed idee zijn voor vogelliefhebbers. Kraanvogels, reigers en andere trekvogels zijn vooral te vinden in de omgeving van Lac du Der-Chantecoq. Het gevarieerde Kroatië bestaat uit graslanden, heuvels, meren, dichtbeboste berggebieden en rotsachtige kustlijnen. De grote variatie in het landschap zorgt ervoor dat er in dit land een scala aan flora en fauna te vinden is, waaronder veel vogelsoorten. In de vele dichtbeboste gebieden in Kroatië leven onder andere beren, wolven en een paar zeldzame vogelsoorten.

Onderneem samen de leukste activiteiten

Er is meer dan genoeg te beleven in de buurt van onze groepsaccommodaties. Wil je gaan wandelen of fietsen dan zijn er in de buurt van de accommodatie altijd wel uitdagende routes te vinden. Of dat nu in het bos is, door de polders of over het strand, er is zoveel te ontdekken! Het is ook altijd leuk om met een groep bij het strand in de buurt te verblijven. Hier zijn vaak meerdere activiteiten die je zou kunnen ondernemen om zo de band te versterken. Je kunt natuurlijk op het strand ook verschillende watersporten proberen, zoals surfen, windsurfen en waterskiën.

Natuurlijk kun je ook gewoon relaxen op het strand op een ligbedje of op je handdoek! Daarnaast behoren het bezoeken van steden en een bezoek aan een pretpark, museum of dierentuin tot de mogelijkheden. Veel van de huisjes zijn tegenwoordig ook uitgerust met Wifi internetverbinding, dus wanneer je op de plaats van bestemming bent, dan heb je ook nog de mogelijkheid om nieuwe ideeën te vinden. In de natuurhuisjes zelf kun je vaak ook informatie vinden over activiteiten in de omgeving. Bekijk op deze pagina de mooiste groepsaccommodaties geschikt voor 30 personen!