Vakantiewoningen voor 10 personen

Het kan af en toe behoorlijk lastig zijn om een vakantiehuis te vinden voor 10 personen, dat weten wij als de beste. Als je met 10 personen op pad gaat, is het uiteraard wel zo leuk om met zijn allen in één accommodatie te kunnen verblijven. Zoek jij een gepaste accommodatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje of  vriendenweekend? Dan zijn er gelukkig ook genoeg plekjes te vinden bij Natuurhuisje waarin je kan genieten met een groter gezelschap.

Lees meer over vakantiewoningen voor 10 personen

14599 Natuurhuisjes

Vakantiewoningen voor 10 personen

Het kan af en toe behoorlijk lastig zijn om een vakantiehuis te vinden voor 10 personen, dat weten wij als de beste. Als je met 10 personen op pad gaat, is het uiteraard wel zo leuk om met zijn allen in één accommodatie te kunnen verblijven. Zoek jij een gepaste accommodatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje of  vriendenweekend? Dan zijn er gelukkig ook genoeg plekjes te vinden bij Natuurhuisje waarin je kan genieten met een groter gezelschap.

Vakantiewoningen voor 10 personen kun  je op veel verschillende plekken in Europa vinden. Niet alleen in België maar ook in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Italië zal je veel verschillende vakantiehuizen vinden waar je met 10 of meer mensen kunt verblijven. Want waar kun je nu beter genieten van de Italiaanse keuken dan in een landhuis met uitzicht over de Monte Soratte en heuvels met olijf- en wijngaarden in Italië zelf? Of na een wandeling in het Harzgebergte ontspannen in een historische boswoning in Duitsland.

Waarom een groepsaccommodatie?

De reden dat je een vakantiehuis voor 10 personen nodig hebt, kan erg verschillend zijn. Wellicht wil je graag met de familie genieten van een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Of misschien kijk je wel heel erg uit naar het jaarlijkse vriendenweekend waarbij je gezellig kan bijkletsen met jeugdvrienden en -vriendinnen. Uiteraard kan het ook zijn dat je een vakantiehuis voor 10 personen zoekt voor een teamuitje of weekend vol teambuilding activiteiten. Je kunt vaak met al het gemak met het hele reisgezelschap in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel vakantiehuizen zo ingericht dat je ook de ruimte hebt om je terug te trekken in je privé ruimte. De inrichting van groepsaccommodaties door heel Europa is vandaag de dag ook steeds moderner en vaak hebben ze een eigentijdse en bijzondere uitstraling. De aangeboden groepsaccommodaties worden dus steeds hipper en gezelliger!

Een ultiem voorbeeld van een mooie groepsaccommodatie is de vakantieboerderij, het groepshuis wordt dan gecombineerd met een heerlijk landelijk gevoel en het boerenleven. Maar er zijn ook vele andere accommodaties die je kunt huren. Zo zijn er omgebouwde kastelen, kloosters, schepen en landhuizen die ook als groepsaccommodatie dienen. Je doet gegarandeerd nieuwe en bijzondere ervaringen op terwijl je geniet van het buiten zijn en het buiten leven. Omdat  groepsaccommodaties vaak extra faciliteiten aanbieden, in tegenstelling tot een bungalow of andere accommodaties, zal niemand zich gauw vervelen en kun je tijdens je verblijf samen actief bezig zijn met allerlei activiteiten. In de omgeving van groepsaccommodaties is vaak meer genoeg te zien en te ontdekken! Zo liggen al onze groepsaccommodaties in de natuur, zo kun je tijdens je verblijf heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos of juist het water opzoeken voor verkoeling in de zomer!

Faciliteiten van een groepsaccommodatie 10 personen

De indeling is per groepsaccommodatie  erg verschillend. Het ene vakantiehuis biedt diverse knusse tweepersoons kamers, terwijl je in een ander vakantiehuis weer grote slaapzalen of -zolders aantreft waar meerdere personen gezamenlijk kunnen overnachten. Het aantal slaapkamers in een vakantiehuis voor 10 personen kan dus erg verschillen per accommodatie. Het minimale aantal slaapkamers is over het algemeen vier. Sommige groepsaccommodaties kunnen vrij basic zijn, terwijl andere zelfs een zwembad of sauna hebben. Niet alleen het slapen, maar ook het douchen en koken wordt in een groepsaccommodatie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Vrijwel alle groepsaccommodaties beschikken namelijk over verschillende sanitaire voorzieningen en over grote keukens. Soms zijn er zelfs meerdere keukens of heuse restaurantkeukens aanwezig!

Niet alleen is de binnenruimte in onze Natuurhuisjes is groot; ook aan voldoende buitenruimte en ontspanningsmogelijkheden is er geen gebrek. Veel groepsaccommodaties voor 10 personen staan op een groot erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. In het zwembad, op de speelweide of lekker in de tuin kan het hele gezelschap zich tijdens de vakantie prima vermaken, jong en oud. Ga je in de herfst of winter weg? Dan is een accommodatie met een overdekte speelplek misschien helemaal ideaal. In de speelkamer, vaak in de kelder gevestigd, staat bijvoorbeeld een tafeltennis tafel of een tafelvoetbal tafel. Ideaal dus wanneer het buiten minder mooi weer is en je toch voor vermaak wilt zorgen. 

Ook in en rondom elke groepsaccommodatie is er uiteraard voldoende zit- en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken. Wanneer het prachtig weer is kun je dus heerlijk met z’n allen eten en barbecueën. Elke groepsaccommodatie biedt weer andere faciliteiten aan in de buitenlucht, wat er dus voor zorgt dat geen enkele accommodatie hetzelfde is. Boek bijvoorbeeld eens een groepsaccommodatie met een tennisbaan erbij of een villa met een zwembad of sauna erbij!

Groepsaccommodaties bij Natuurhuisje

Of je nu in het binnenland of buitenland op vakantie wilt gaan in een groepsaccommodatie, er zijn genoeg vakantiewoningen te vinden waarin jij kan genieten van een relaxed verblijf. Vind je het maar niks om het grote reisgezelschap op te moeten splitsen en wil jij graag in één accommodatie verblijven met 10 personen? Bekijk dan nu het gehele aanbod in Europa en kies het perfecte vakantiehuis voor 10 personen bij Natuurhuisje! De  groepsaccommodaties zijn voornamelijk rond de feestdagen razend populair. We raden grote groepen dan ook aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een groepsaccommodatie is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je met een groep weg gaat. Wanneer je een kort uitstapje wilt maken met twee of drie overnachtingen dan is er in Nederland genoeg keuze voor een prachtige groepsaccommodatie. In Nederland is namelijk ook nog erg veel te zien en te ontdekken. Maar ook buiten Nederland zijn er genoeg accommodaties waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook verder weg gaan met de groep en een accommodatie huren in het zonnige Spanje of Frankrijk, of juist iets dichterbij in België.  

Voor wat voor soort groepsaccommodatie je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk.