Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiewoningen voor 12 personen

Wanneer je op pad zult gaan met een groep van wel  12 personen, kan het soms nog wel eens moeilijk zijn om de ideale accommodatie voor het reisgezelschap te vinden. Er moet immers rekening gehouden worden met de meningen en behoeften van alle 12 personen! De vakantiewoning moet daarom er comfortabel en compleet zijn. Bij Natuurhuisje hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste vakantiewoningen voor 12 personen middenin de natuur door heel Europa, die geschikt zijn voor iedereen in het gezelschap. Hier vind je de perfecte vakantiewoning voor 12 personen!

Lees meer over vakantiewoningen voor 12 personen

Vakantiewoningen voor 12 personen

Wanneer je op pad zult gaan met een groep van wel  12 personen, kan het soms nog wel eens moeilijk zijn om de ideale accommodatie voor het reisgezelschap te vinden. Er moet immers rekening gehouden worden met de meningen en behoeften van alle 12 personen! De vakantiewoning moet daarom er comfortabel en compleet zijn. Bij Natuurhuisje hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste vakantiewoningen voor 12 personen middenin de natuur door heel Europa, die geschikt zijn voor iedereen in het gezelschap. Hier vind je de perfecte vakantiewoning voor 12 personen!

Een vakantie met 12 personen kan er soms voor zorgen dat een beslissing maken niet altijd even gemakkelijk is. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen comfortabel en ruim verblijft, met de nodige privacy en genoeg ruimte voor iedereen.  Zo kan iedereen ontspannen en genieten, zoals dat hoort te zijn op een vakantie! Maar je wilt natuurlijk ook genoeg ruimte hebben om met iedereen samen te kunnen genieten in de vakantiewoning. Wanneer je op zoek gaat naar een verblijf voor 12 personen, ga je het beste op zoek naar een groepsaccommodatie. Dit type accommodatie is speciaal gemaakt en afgesteld op de behoeften van grotere groepen voor 12 personen. De faciliteiten in zo’n groepsaccommodatie verschillen erg per plek, maar afhankelijk van jullie wensen kunnen jullie de faciliteiten filteren op onze website om zo tot de ideale optie te komen. Zo kun je kiezen voor een groepsaccommodatie met een zwembad, of met zelfs een sauna bijvoorbeeld. Voor iedere groep van 12 personen is er bij Natuurhuisje een geschikt vakantiewoning te vinden!

De meeste groepen van 12 personen die samen op vakantie gaan bestaan meestal uit vrienden en familie. Dan is het belangrijk dat je een groepsaccommodatie uitzoekt die alle ingrediënten heeft voor een ontspannende, recreatieve en vermakelijke vakantie, want de vakantie staat in het teken van samen van elkaars gezelschap genieten! Hiervoor kun je bijvoorbeeld een woning kiezen met zwembad of spelletjeskamer. Mocht het zo zijn dat je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of werkweek met het een team, dan kan het handig zijn als er een speciale ruimte is waar vergaderd kan worden. In dat geval vind je  bij Natuurhuisjes vele vakantiewoningen voor 12 personen met een speciale vergaderruimte!

Hoe ziet een verblijf in een groepswoning eruit?

Voor een groep van 12 personen verblijf je meestal in een vakantiewoning waarbij alle kamers in één gebouw zijn, maar waar wel iedereen zijn eigen ruimte heeft.  De inrichting van de vakantiewoningen voor 12 personen is tegenwoordig erg modern en comfortabel, zodat er wel uitgerust en ontspannen kan worden na alle activiteiten die er samen worden ondernomen. Het kan ook zijn dat jullie gaan voor een accommodatie met een eigentijdse en bijzondere uitstraling, of in een bijzonder pand zoals een oude fabriek, een oud kasteel of een vakantieboerderij. Zo wordt een verblijf erg hip en gezellig!

Een vakantiewoning voor 12 personen kun je in vele soorten en maten vinden. Een goed voorbeeld van een groepsaccommodatie is een vakantieboerderij, daarvan vind je er een hoop bij Natuurhuisje. Hierin zijn jullie ver weg van het massatoerisme en kunnen jullie genieten van het ultieme landelijke leven en gevoel, in pure rust, ruimte en privacy. Hier kunnen jullie direct uit de boerderij op pad om de natuur te gaan verkennen met een heerlijke wandeling of fietstocht. Misschien kunnen jullie ook nog genieten van de vers gegroeide groentes en fruit en wat meepikken van het dagelijkse leven op de boerderij! Er zijn nog vele andere type vakantiewoningen voor groepen van 12 personen, het is maar net waar jullie van houden. Het leuke van al deze type accommodaties is dat je middenin de natuur zit en dus alle kanten op kunt om naar hartenlust te wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken of andere activiteiten ondernemen!

Het is goed om voor een speciale vakantiewoning voor 12 personen te gaan zoals op deze pagina, want in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bungalow, is er in een groepsaccommodatie speciaal gedacht aan het welzijn van ieder individu in de groep. Zo is de indeling van een groepsaccommodatie ingesteld op de privacy en het comfort van ieder groepslid. In het ene vakantiehuis vind je aparte tweepersoonskamers, en in andere accommodaties vind je grote slaapzalen of  een grote zolder waar meerdere personen kunnen overnachten. Erg gezellig dus! Maar ook is er gedacht aan het groepsgevoel in een vakantiewoning voor 12 personen. Hiervoor zijn er vaak extra faciliteiten geplaatst in de vakantiewoning, waarover je hieronder meer leest. 

Extra faciliteiten die worden geboden in vakantiewoningen voor 12 personen, zijn bijvoorbeeld een extra grote keuken en extra veel sanitaire voorzieningen. In sommige gevallen zie je zelfs meerdere keukens of een heuse restaurantkeuken! Zo kan er gekookt worden voor iedereen zonder dat het één grote rommel wordt, en daarna kan iedereen samen van het maaltje genieten in de grote eethoek.  Daarnaast is er in de meeste groepsaccommodaties ook gedacht aan de ontspanning voor iedereen. Zo bieden sommige vakantiewoningen een groot erf met terras waar je heerlijk samen kunt barbecueën, spelen, voetballen en rennen. Ook is er vaak een extra groot zwembad zodat er velen tegelijk kunnen zwemmen, ideaal voor in de zomer. Ook tref je in sommige groepsaccommodaties zelfs een indoor speelruimte aan, waar je bijvoorbeeld tafelvoetbal of tafeltennis kunt spelen. Ideaal voor wanneer het slecht weer is of wanneer jullie in de winter op vakantie gaan!

Bestemmingen met 12 personen

Of je nu dichtbij huis wilt blijven of liever wat verder weg gaat, verspreid door heel Europa zal je geschikte vakantiewoningen kunnen vinden voor 12 personen. Het hangt van de voorkeuren van de groep af waar de reis heengaat. Houden jullie van een lekker zeeklimaat en de mogelijkheid om naar het strand te gaan en een frisse duik te nemen in de zee? Dan is een bestemming als Spanje, Frankrijk of Portugal een uitstekend idee. Hier vind je tevens prachtige Nationale Parken waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Willen jullie liever wat dichterbij huis blijven? Dan is een vakantie in België of Frankrijk net over de grens ook een prima idee. Zo hoeven jullie niet zo ver te rijden! Voor iedere groep van 12 personen is er dus wel een geschikte optie te vinden bij Natuurhuisje. Bekijk hier alle opties voor een rustige groepsvakantie in de natuur!