Midweekje weg

Ben je toe aan wat relaxte tijdne en wil je even niet hoeven na te denken over werk en de dagelijkse sleur, dan is een midweek weg de perfecte oplossing! Je hoeft zeker niet lang weg te gaan om toch even helemaal tot rust te komen. Tijdens een midweek weg heb je meer dan genoeg tijd om alles wat moet even los te laten en alles dat mag te omarmen, en even in het nu te leven in de natuur. Je kunt je tijdens jouw vakantie even helemaal terugtrekken van het dagelijks leven door te genieten van de rust in het midden van de natuur, en dat gaat het beste in een Natuurhuisje.

Lees meer over een midweekje weg

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Midweek weg

Ben je toe aan ontspanning en wil je even niet hoeven na te denken over werk en alle dagelijkse taken, dan is een midweek weg de perfecte oplossing! Je hoeft niet altijd lang weg om toch even helemaal tot rust te komen. Tijdens een midweek weg heb je genoeg tijd om alle verplichtingen even los te laten en alles dat mag te omarmen.

Waarom een midweek?

Tijdens een midweek weg, kun je je even helemaal terugtrekken van het dagelijks leven door te genieten van de rust in het midden van de natuur. Ruil je drukke leventje even in tegen een rustig midweekje vol ontspanning en ervaar hoe het is om het weer eens lekker rustig aan te doen. Terwijl de drukte thuis ‘s ochtends meteen al begint, kun je tijdens een korte vakantie even heerlijk rustig aan doen. Niet wakker worden omdat de wekker gaat, of omdat je van alles moet doen, nee lekker uitslapen en rustig aan kijken waar je die dag wel of geen zin in hebt.

Soms is het nu eenmaal niet mogelijk om meteen 2 weken naar een warm land te vertrekken, maar een midweek weg hoeft absoluut niet te betekenen dat je niet buiten België op vakantie kunt gaan. Het is juist lang genoeg om een aantal landen te ontdekken die misschien verder weg lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Een midweek is in principe 5 dagen en kan zijn van maandag tot en met vrijdag, maar ook gewoon alle andere dagen van de week. Je verblijft ergens dus meestal 4 nachten. Dit lijkt misschien niet zo lang, maar in 5 dagen kan je de omgeving goed verkennen en veel ontdekken.