Vakantie in ‘t hart van de natuur

Stel je eens voor. Je wordt wakker in je vakantiehuis en opent het raam. Dat is nog eens wakker worden met al die zingende vogels. Even goed wakker worden met een bakje koffie op het terras en genieten van de opkomende zon. Na het ontbijt trek je er een dagje lekker op uit. De directe omgeving van je vakantiehuis leent zich perfect om er eens lekker tussenuit te gaan. Een wandeling door het bos, picknicken bij het meer of misschien een dagje rondom het huisje relaxen. De kinderen hebben hier immers alle ruimte om vrij te spelen.

Na een dag in de buitenlucht, kun je ’s avonds genieten van een warme maaltijd en met een wijntje of frisje alvast de dag van morgen doornemen. Plots verschijnt er een ree, die even een kijkje neemt en vervolgens rustig doorloopt.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Kom dan eens overnachten in een natuurhuisje! In een natuurhuisje beleef je een prachtige omgeving en vind je méér dan alleen een vakantiehuis. Weg van de massa, niet op een grootschalig vakantiepark, bepaal jij de richting van je vakantie.

Tim van Oerle
Tim van Oerle

Oprichter Natuurhuisje.nl

Tim is een fervent vogelaar en natuurliefhebber die veel enthousiasme en kennis tentoonspreidt over de natuurlijke omgeving in al zijn facetten. Naast internetmarketing is hij geïnteresseerd in milieu, hij studeerde af in Milieu economie aan de Universiteit van Wageningen. "Milieu en economie lijken vaak tegenover elkaar te staan, maar door het vormen van de juiste brug is er vaak veel mogelijk". Met Natuurhuisje.nl hoopt hij bij te dragen aan een oplossing waar milieu en economie samen komen. Hij selecteerde dan ook alleen huisjes die geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte: "De juiste mensen op de juiste plek!"

Luuk van Oerle
Luuk van Oerle

Oprichter Natuurhuisje.nl

Luuk is van kleins af aan altijd buiten te vinden. Vissen, vogels kijken en hutten bouwen waren de dingen waar hij zich in zijn jeugd mee bezig hield. Luuk is afgestudeerd in bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en is zijn affectie met de natuur zeker niet uit het oog verloren. Luuk is een fanatieke vogelfotograaf. Voor zijn foto's heeft hij al meerdere trips gemaakt naar onder andere Moskou, Extremadura en Lesbos. Tijdens het selecteren van natuurhuisjes nam Luuk de wensen van een natuurfotograaf duidelijk met zich mee.