Een natuurhuisje ligt weg van de massa en maakt geen deel uit van een groot vakantiepark. Het ligt in een prachtige omgeving. Niet ieder vakantieverblijf is ook echt een natuurhuisje. Verhuren bij Natuurhuisje betekent deel uitmaken van een exclusief aanbod en concept.

Natuurhuisjes zijn er in allerlei vormen en maten: vakantiehuizen, glamping accommodaties en bungalows, maar bijvoorbeeld ook B&B's, groepsaccommodaties en pipowagens. Belangrijk is de ligging van de accommodatie: niet op een grootschalig vakantiepark en weg van de massa.

Bereik de juiste doelgroep

Mensen die juist niet op zoek zijn naar een massale vakantie of een groot vakantiepark, maar willen verblijven in jouw pareltje midden in de natuur. Met respect voor het natuurhuisje én de omgeving.

Draag bij aan het behoud van de natuur

Het behoud van de natuur vinden we enorm belangrijk. Zonder natuur zijn er immers ook geen natuurhuisjes! Om ons steentje bij te dragen aan een groene planeet planten we per geboekte nacht voor jouw natuurhuisje één nieuwe boom!

1. Maak je advertentie aan

Een advertentie aanmaken op Natuurhuisje.nl is gratis en eenvoudig. Beschrijf je verblijf en voeg foto's en prijzen toe, het kan zelfs binnen enkele minuten geregeld zijn.

2. In contact met je gasten

Via het berichtensysteem op ons platform is er de mogelijkheid om je gasten te leren kennen nog voordat ze aankomen.

3. Krijg betaald

Dankzij ons veilige betaalsysteem hoef jij je betalingen niet rechtstreeks met gasten af te handelen, dit nemen wij voor je uit handen. Gasten betalen voor aankomst en jij wordt automatisch uitbetaald, minus 10% commissie (excl. BTW).

4. Verwelkom je gasten

Al snel zal je jouw eerste gasten ontvangen die jouw natuurhuisje via ons hebben gevonden.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand het adres van jouw natuurhuisje in.

Land
Via dit e-mailadres communiceren wij met je.
http://