Onze filosofie is dat een natuurhuisje méér is dan een vakantiehuis. De gast huurt niet alleen een vakantiehuis, maar ook nog eens een prachtige omgeving. In een natuurhuisje ben je weg van de massa en maak je geen onderdeel uit van een groot vakantiepark. Staat jouw vakantiehuis in een prachtige omgeving en staat jouw huisje niet op één van de vele parken? Dan gaan wij graag voor je aan de slag.

Plaatsing op onze website is kosteloos. Ontvang je een boeking via Natuurhuisje? Dan vragen wij een bijdrage van 10% (excl. BTW) commissie over de kale huursom. Hiervoor regelt Natuurhuisje ook de betalingen. Als verhuurder behoud je de volledige controle. Een boeking is pas definitief, als jij de boekingsaanvraag goedkeurt.

Bereik de juiste doelgroep

Mensen die juist niet op zoek zijn naar een massale vakantie of een groot vakantiepark, maar willen verblijven in jouw pareltje midden in de natuur. Met respect voor het natuurhuisje én de omgeving.

Draag bij aan het behoud van de natuur

Het behoud van de natuur vinden we enorm belangrijk. Zonder natuur zijn er immers ook geen natuurhuisjes! Om ons steentje bij te dragen aan een groene planeet planten we per geboekte nacht voor jouw natuurhuisje één nieuwe boom!

1. Meld jouw natuurhuisje aan

Meld jouw natuurhuisje(s) aan met onderstaand formulier. Probeer alles zo goed mogelijk in te vullen

2. Check

Wij beoordelen jouw aanmelding om te kijken of het echt om een natuurhuisje gaat.

3. We gaan samen aan de slag

Als het inderdaad een natuurhuisje is, dan gaan we samen aan de slag om jouw vakantiehuis zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.

4. Verwelkom je gasten

Al snel zal je jouw eerste gasten ontvangen die jouw natuurhuisje via ons hebben gevonden.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand het adres van jouw natuurhuisje in.

Land
Via dit e-mailadres communiceren wij met je.
http://