Vakantiehuisje met hond

Herken jij de struggle van de zoektocht naar het perfecte vakantiehuisje? En als je dan het perfecte vakantiehuisje hebt gevonden, is jouw trouwe viervoeter niet welkom? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit een vervelende situatie is en hebben hier de oplossing voor! Bij Natuurhuisje hebben wij bijna 4000 natuurhuisjes waar een hond ook van harte welkom is. Zo kun je genieten van een vakantiehuisje met jouw hond!

Lees meer over vakantiehuisjes met hond
Lees meer over:

Vakantiehuisje met hond

Wanneer je op vakantie gaat met de hond, dan is het vaak een behoorlijke zoektocht om een vakantiehuisje te vinden waar de hond is toegestaan. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je trouwe viervoeter erbij is, maar helaas is dat niet het geval bij alle vakantiehuisjes. Wij hebben daarom een handig overzicht voor je gemaakt waar je hond gewoon is toegestaan!

Type accommodaties

Het type vakantiehuisjes waarin honden zijn toegestaan, variëren enorm. Zo kan het een luxueuze bungalow zijn, maar het kan ook op een heuse boot zijn. Van klein tot groot, met of zonder zwembad, in het buitenland of dichtbij, accommodaties geschikt voor een vakantie met de hond, vind je overal. Hartstikke fijn, want zo kan jij elke vakantie dat je de hond wilt meenemen toch afwisselen van accommodatie en diverse type accommodaties leren kennen.

De hond gezond op reis

Zorg ervoor dat je hond helemaal gezond is voor je hem mee op reis neemt. Heeft je hond de juiste vaccinaties gehad? Is het paspoort van je hond ook helemaal compleet? Vergeet ook geen spullen mee te nemen die eventueel kunnen bijdragen aan de gezondheid van je hond tijdens de vakantie. Je kunt hierbij denken aan een tekenpen et cetera. Ben je niet zeker van wat je allemaal mee moet nemen? Vraag dan je dierenarts om raad. Neem ook de voeding mee die je hond altijd krijgt. Ga op vakantie niet ineens een compleet andere voeding kopen, dit kan voor een hond verwarrend zijn en maakt het lastiger voor je hond om zich thuis te voelen in het vakantiehuisje.