Vakantiehuisje met hond

Herken jij de struggle van de zoektocht naar het perfecte vakantiehuisje? En als je dan het perfecte vakantiehuisje hebt gevonden, is jouw trouwe viervoeter niet welkom? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit een vervelende situatie is en hebben hier de oplossing voor! Bij Natuurhuisje hebben wij bijna 4000 natuurhuisjes waar een hond ook van harte welkom is. Zo kun je genieten van een vakantiehuisje met jouw hond!

Lees meer over vakantiehuisjes met hond

7880 Natuurhuisjes

Vakantiehuisje met hond

Herken jij de struggle van de zoektocht naar het perfecte vakantiehuisje? En als je dan het perfecte vakantiehuisje hebt gevonden, is jouw trouwe viervoeter niet welkom? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit een vervelende situatie is en hebben hier de oplossing voor! Bij Natuurhuisje hebben wij bijna 4000 natuurhuisjes waar een hond ook van harte welkom is. Zo kun je genieten van een vakantiehuisje met jouw hond!

Je trouwe viervoeter is een van je beste maatjes en daarom moet hij natuurlijk overal mee naartoe kunnen! Voor vele mensen is het dan ook een ware droomvakantie als de hond mee mag en terecht kan op de accommodatie waar je verblijft op vakantie. Als de hond maar vrij kan rondrennen en genoeg ruimte heeft, dan is iedereen blij op vakantie! Het mooiste zou natuurlijk zijn om op een plek te verblijven waar je je middenin de natuur bevindt, waardoor je kunt genieten van pure rust, ruimte en privacy om je heen. De hond is hier ook gek op, want die kan eindeloos rondrennen in de zeeën van ruimte. Het maakt hier niet uit of je nu in België wilt blijven met je hond of de grens over wilt gaan: voor iedere vakantieganger met hond valt er bij Natuurhuisje wel een geschikt vakantiehuisje te vinden!

Het is mogelijk om veel verschillende soorten accommodaties te verblijven, ook als je op zoek bent naar een vakantiehuisje met hond. De hoeveelheid personen waarmee je kan verblijven is erg verschillend per accommodatie. Zo zal je kleinschalige huisjes vinden waar je met twee personen kan verblijven, maar ook groepsaccommodaties. Het aantal honden dat je mag meenemen is ook verschillend per accommodatie. Je herkent een natuurhuisje waar je mag verblijven met een huisdier altijd aan het huisdieren-symbooltje dat afgebeeld staat in de advertentie. Als je het reisgezelschap invoert, kun je precies zien hoeveel honden er welkom zijn in dat specifieke huisje. In de meeste natuurhuisjes zal je twee honden mee mogen nemen, maar er zijn ook accommodaties waar je van harte welkom bent met zes honden.

Wij zijn van mening dat een vakantie het fijnste is middenin de prachtige natuur. Dit kan zijn aan een rivier, in de bergen, aan een meer, op het platteland, op een boerderij of in de heuvels. Met een hond is het al helemaal fijn vertoeven in de natuur. Het hangt helemaal af van jouw voorkeuren waar je terechtkomt! Als je met een hond op zoek bent naar een geschikt vakantiehuisje, moet je natuurlijk wel rekening houden met een aantal dingen. Is je  bijvoorbeeld niet gek van vervoerd worden in het vliegtuig? Dan moet je een bestemming in Europa moeten vinden die je met de auto kunt overbruggen. Daarnaast zijn er talloze plekken in de natuur die je kunt bezoeken met je hond met de auto, zoals in Nederland, Frankrijk, Duitsland en natuurlijk ook gewoon in België. In alle accommodaties die je op deze pagina vindt, in alle landen, kun je in ieder geval rekenen op een ding: jouw hond is van harte welkom!

Verschillende Natuurhuisjes met de hond

In de grote variatie aan accommodaties die je hier zult vinden zijn er nog best wat verschillen.  Zo zijn er altijd kleinere accommodaties die geschikt zijn voor zo'n 2 tot 4 personen en een hond, maar daarnaast  zijn er ook grotere accommodaties te vinden. Je kunt zelfs complete villa´s en vakantiehuizen vinden op onze website, waar je met hele families en vriendengroepen terechtkunt voor een fijne vakantie, en met de hond natuurlijk! Het aantal honden dat je kunt  meenemen naar de accommodatie verschilt ook erg per huisje. In de meeste huisjes zal je zo'n 2 honden mee mogen nemen, maar er zijn ook plekken waar je prima terecht kunt met wel zes honden! Alle accommodaties die huisdieren accepteren worden in ieder geval aangegeven met het huisdieren-symbooltje. Zo kun jij met al het gemak terugzien welke accommodaties een optie zijn voor jou, en welke niet! In het totaal hebben wij bijna 4000 vakantiehuisjes in ons aanbod waar je met je hond kunt verblijven, door heel Europa en op de prachtigste plekjes in de natuur. 

Waarheen met de hond?

Door heel Europa vind je aantrekkelijke natuurhuisjes waar je van harte welkom bent met een hond. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om in een vakantiehuisje met hond te verblijven in bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, België, Portugal, Griekenland of Italië. Door het uitgebreide aanbod is er altijd wel een vakantiehuisje te vinden waar je kan ontspannen tijdens jouw vakantie! Of je nu het liefste in de bergen, landerijen of aan zee verblijft, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als jij niet te ver wilt reizen voor een geslaagde vakantie met hond, of als je simpelweg niet zoveel tijd hebt om op vakantie te gaan, dan zijn er in ons buurland Nederland meer dan genoeg geschikt plekjes om heen te gaan met je trouwe viervoeter. Vele natuurparken door het hele land wachten nog op jou en je hond om ontdekt te worden! Wat dacht je van een vakantiehuisje nabij het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen? Hier is het een waar paradijs voor honden! Ook kun je gemakkelijk met de hond de auto pakken naar buurland Frankrijk. Hier zijn de landschappen ontzettend gevarieerd, en dus kun je alle kanten op met je hond. Houd je hond van zee? Huur dan een vakantiehuisje nabij of aan het strand waar jullie de fijnste wandelingen kunnen maken. Wil je liever een echt authentieke Franse ervaring? Verblijf dan eens in een vakantiehuisje op het prachtige Franse platteland op bijvoorbeeld een boerderij. 

Ben jij al een tijdje op zoek naar de perfecte accommodatie en wil je graag genieten van een vakantiehuisje met hond? Dan zit je bij Natuurhuisje aan het goede adres. Met bijna 4000 huisjes waar je met hond kan verblijven, kunnen wij aan jouw wensen voldoen!

Vakantie met hond 
b&b met hond 
Ferienhaus mit Hund