Vakantiehuizen Frankrijk

Voor een vakantiehuis op de mooiste plekken in Frankrijk bent u op Natuurhuisje.be op het juiste adres. U heeft hier namelijk een ruime keuze uit vakantiewoningen die op de meest uiteenlopende plaatsen in Frankrijk gesitueerd zijn. Frankrijk is namelijk een groot en zeer divers land en heeft ontzettend veel te bieden aan cultuur en natuur.

Lees meer over vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiehuizen Frankrijk

Voor een vakantiehuis op de mooiste plekken in Frankrijk bent u op Natuurhuisje.be op het juiste adres. U heeft hier namelijk een ruime keuze uit vakantiewoningen die op de meest uiteenlopende plaatsen in Frankrijk gesitueerd zijn. Frankrijk is namelijk een groot en zeer divers land en heeft ontzettend veel te bieden aan cultuur en natuur.

De natuur in Frankrijk is op veel plaatsen overweldigend. Is het landschap in het noorden nog vergelijkbaar met België, al snel vindt u in de richting van elke windstreek weer totaal andere natuurgebieden. In het westen van Frankrijk vindt u vakantiehuizen die langs de Atlantische zee staan. Hier vindt u regelmatig hoge rotsen steil de zee uit komen. In de kalkrijke duinen vindt u een grote diversiteit aan schitterende plantensoorten.

De verschillende regio's
In het zuiden van Frankrijk vindt u, op de grens met Spanje, het hooggebergte van de Pyreneeën. Dit berggebied is een ideaal wandelgebied en totaal anders dan wat wij in België kennen. Boven de boomgrens waant u zich in een totaal andere wereld, en kunt u in de zomer bij de sneeuw komen. Ook vindt u hier dieren die aangepast zijn aan het leven in deze barre omstandigheden, zoals de gems, steenbok en alpenmarmot.

In het oosten van Frankrijk vindt u vakantiehuisjes bij de Franse Alpen. De Franse Alpen zijn, net als de Pyreneeën, een hooggebergtegebied. Het verschil tussen de Pyreneeën en Alpen is dat de bergen in de Alpen hoger zijn en het klimaat over het algemeen wat kouder. Hierdoor vindt u in de Alpen een ruiger landschap en zijn er ook nog gletsjers aanwezig. Een gedeelte van de flora en fauna komt in de beide bergstreken overeen. Ook in de Alpen van Frankrijk vindt u steenbokken, gemzen en alpenmarmotten.


Tenslotte vindt u in het zuidoosten van Frankrijk vakantiehuizen die aan of dichtbij de Middellandse Zee liggen. Als u van zon, zee en stranden houdt, moet u zeker eens een kijkje nemen bij de vakantiewoningen die wij u hier kunnen aanbieden. U vindt langs de Middellandse Zeegebieden natuurgebieden die uniek zijn voor Frankrijk. U vindt hier spectaculaire vogel- en plantensoorten.


Vakantiehuizen in Frankrijk
U vindt op onze site een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk. Kijkt u gerust eens rond welke vakantiewoningen wij in welke regio kunnen aanbieden, en welke natuurgebieden er in de provincies van Frankrijk allemaal te vinden zijn. De vakantiehuizen in Frankrijk verschillen van zeer primitief tot een luxe vakantiehuisje met zwembad. Alle vakantiehuizen staan echter in of dichtbij de natuur, zodat u tijdens uw vakantie volop kunt genieten van rust en ruimte!


Meer informatie over Frankrijk?
Bent u geïnteresseerd geraakt over de natuur of vakantiehuizen in Frankrijk, en heeft u een vraag die u aan ons wilt stellen? Dat kan! Via de contactpagina van de site kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en helpen u op weg bij het vinden van een mooie vakantiewoning in het diverse Frankrijk!
Vakantiehuisje Aquitaine
Vakantiehuisje Auvergne
Vakantiehuisje Bourgogne
Vakantiehuisje Bretagne
Vakantiehuisje Champagne-Ardenne
Vakantiehuisje Corsica
Vakantiehuisje Elzas
Vakantiehuisje Languedoc-Roussillon
Vakantiehuisje Limousin
Vakantiehuisje Nord-Pas-de-Calais
Vakantiehuisje Normandië
Vakantiehuisje Picardië
Vakantiehuisje Poitou-Charentes

Sprechen Sie Deutsch?

Ferienhaus Frankreich