Vakantiepark Ardennen

Ben jij een natuurliefhebber en ben je op zoek naar de volgende vakantie? Ga dan eens voor een vakantiepark in de Ardennen! Misschien denk je bij een vakantiepark gelijk aan een park van de grote ketens, maar bij Natuurhuisje is het heel anders. Hier vind je namelijk vakantieparken die kleinschalig zijn, waardoor je gegarandeerd een rustige vakantie kunt beleven, maar wel met de vertrouwdheid van een vakantiepark! Jong en oud zullen gegarandeerd een heerlijke tijd beleven in een vakantiepark in de Ardennen, dus waar wacht je nog op? Bekijk op deze pagina het gehele aanbod aan kleinschalige vakantieparken in de Ardennen, allemaal gelegen middenin de natuur!

Lees meer over Vakantiepark Ardennen

975 Natuurhuisjes

Vakantiepark Ardennen

Ben jij een natuurliefhebber en ben je op zoek naar de volgende vakantie? Ga dan eens voor een vakantiepark in de Ardennen! Misschien denk je bij een vakantiepark gelijk aan een park van de grote ketens, maar bij Natuurhuisje is het heel anders. Hier vind je namelijk vakantieparken die kleinschalig zijn, waardoor je gegarandeerd een rustige vakantie kunt beleven, maar wel met de vertrouwdheid van een vakantiepark! Jong en oud zullen gegarandeerd een heerlijke tijd beleven in een vakantiepark in de Ardennen, dus waar wacht je nog op? Bekijk op deze pagina het gehele aanbod aan kleinschalige vakantieparken in de Ardennen, allemaal gelegen middenin de natuur!

Op vakantie  is het natuurlijk het allerbeste om te verblijven op een plek  waar je onbeperkt kunt genieten van de natuur, en dat het liefste dichtbij huis. Gelukkig zijn daarvoor de prachtige Ardennen in België! De ultieme outdoor vakantie krijg je  gegarandeerd met een vakantiepark die je boekt bij Natuurhuisje. Op deze website vind je een gevarieerd aanbod aan verschillende, unieke vakantieparken door de hele Ardennen. Op een van onze kleinschalige vakantiepark en verblijf je op een plek middenin de natuur, ver weg van de toeristenmassa. Het is dus allesbehalve een standaard vakantiepark! Doordat je op zo’n prachtig plekje in de natuur verblijft, hoef je je niet druk te maken om het lawaai en de drukte van andere vakantiegangers en de verplichtingen van de dagelijkse sleur. Hier geniet je enkel van de rust, de privacy en de natuur om je heen!

Een fijn aspect van een vakantiepark is dat je geniet van de vertrouwdheid van het verblijven in een park, waar altijd wel andere mensen om je heen zijn te vinden, maar gelukkig zijn deze mensen niet té dichtbij te vinden. Tenminste, met een kleinschalig vakantiepark van Natuurhuisje in de Ardennen! Op alle vakantieparken in de Ardennen die je op deze pagina vindt, staan er namelijk niet meer dan 30 vakantiehuisjes. Daarnaast is er geen receptie en geen zwembad aanwezig. De focus ligt hier dus niet op het entertainment van grote toeristenmassa’s! Voor een kleinschalig, gezellig, uniek en comfortabel verblijf, zit je dus helemaal goed op een vakantiepark in de Ardennen van Natuurhuisje! Vanuit je vakantiehuisje kun je dan zo de natuur in om de mooiste plekjes te gaan ontdekken, als dat niet luxe is!

Een rustige vakantie in een vakantiepark

Een vakantie in een vakantiepark is leuk voor zowel volwassenen als kinderen, en voor zowel lange als korte vakanties. Ga je met een gezin met kleine kinderen? Dan is een vakantiepark echt geweldig, omdat de mogelijkheden direct buiten de deur oneindig zijn voor de kids! Rondom je vakantiehuisje vind je namelijk fijne natuur en buitenlucht waar de kleintjes naar hartenlust kunnen rondrennen, voetballen, klimmen en verstoppertje spelen.  Zij hoeven zich hier geen moment te vervelen! Hierdoor kunnen ook de volwassenen in alle rust genieten van de prachtige plek waarin zij zich bevinden. Zij kunnen op een vakantiepark ook heerlijk buiten het vakantiehuisje op de patio gaan zitten met een goed boek, genietend van de prachtige natuur en de pure stilte. Je kunt natuurlijk ook eropuit en gaan wandelen of fietsen in de omgeving, als je meer van wat activiteit houdt op vakantie.  Daarnaast kun je met de hele familie samen genieten, want meestal zijn de vakantiehuisjes op een vakantiepark uitgerust met keuken, badkamer en alles wat je maar nodig hebt.

Heb jij dus geen zin in een verblijf op een massaal park met grote zwembaden en honderden huisjes? Kies dan voor een vakantiehuisje op een kleinschalig vakantiepark in de Ardennen. Lekker dichtbij huis en ver weg van de toeristenmassa! Loop vanuit jouw natuurhuisje direct de natuur in om de mooiste avonturen te beleven! Al vele stellen, gezinnen met kinderen en vriendengroepen gingen je voor. Een vakantiehuisje op een kleinschalig vakantiepark in de Ardennen is voor iedereen de ideale accommodatie om tot rust te komen en te genieten van de schitterende natuur die de België ons te bieden heeft.

De vakantiehuisjes op kleinschalige vakantieparken zijn vaak geschikt voor reisgezelschappen tussen de twee en zes personen. Qua luxeniveau en type huisjes verschillen de verschillende kleinschalige vakantieparken wat van elkaar, maar ze hebben op onze website met elkaar in gemeen dat ze allen midden in de natuur te vinden zijn. Vanuit jouw verblijf op een kleinschalig vakantiepark wandel je direct vanuit jouw natuurhuisje de natuur in en kom je helemaal tot rust.

De pracht van de Ardennen

De Ardennen is een prachtige regio in België die zicht uitstrekt over verschillende provincies. De Ardennen beschikken over glooiende natuur met groene heuvels, bossen, meren en rivieren. Het is dan ook echt een avonturiers- en natuurparadijs hier! Je kunt je vast wel voorstellen dat je de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken tijdens een vakantie in de Ardennen. Een populair wandelgebied in de regio is de Hoge Venen, waar je onder andere veenmoerassen, heidevelden, graslanden en bossen kunt zien. Ook de Dam van Gileppe en de Semois Vallei zijn ongelooflijk mooie wandelbestemmingen en fietsbestemmingen. 

Verken je de regio liever iets sneller? Dan zijn er talloze fietsroutes uitgezet die prima te doen zijn voor toeristen. Over het fietsnetwerk kun je genieten van de mooiste, typische vergezichten over de spectaculaire Ardennen. Maak onderweg zeker eens een tussenstop in een pittoresk dorp zoals Houffalize, Malmedy en Vielsalm! Een bekend stadje is Durbuy, een dorp met zo’n 400 inwoners dat bekend staat om de rivier de Ourthe die hier dwars doorheen loopt. Langs deze rivier leven vele soorten vogels, zoals de waterspreeuw en de grote gele kwikstaart. De natuur van de Ardennen zal zeker niet teleurstellen!

De Belgische Ardennen bewijzen maar weer eens dat je voor een grandioze, onvergetelijke vakantie helemaal niet ver hoeft te zoeken. En hoe beleef je de natuur en sfeer van de Ardennen nu beter dan vanuit een kleinschalig vakantiepark? Hier heb je optimale rust, ruimte en privacy om je heen en ruime huisjes waar je je al snel thuis zult voelen. Wacht niet langer en boek een vakantie in een vakantiepark in de Ardennen!