Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Aan het water

Een vakantie aan het water is leuk voor jong en oud, omdat het water talloze mogelijkheden biedt om je te vermaken. Één van de plekken waar kinderen zich het meest kunnen vermaken, is op het strand. Ze kunnen hier eindeloos rennen, spelen en zandkastelen bouwen. Hierdoor kunnen papa en mama lekker relaxen op een ligbedje! Voor de actievelingen zijn er talloze mogelijkheden zoals surfen, kitesurfen, wandelen en zwemmen.

Wanneer je op zoek bent naar een mooie, natuurrijke vakantieplek, dan is een huisje aan het water ideaal. Zo kan je ’s ochtends rustig vissen, of kan je lekker een paar uur gaan roeien of kanoën zonder ook maar in de auto te hoeven stappen. Heb je een hond die van water houdt? Dan kan hij zeker mee op deze leuke reis! Natuurhuisje heeft een groot assortiment aan huisjes aan het water in zowel België als de rest van Europa. Neem gerust een kijkje en wie weet zit je perfecte vakantiebestemming er wel tussen!

Vakantie aan het water

Niet iedereen houdt van een vakantie waarbij je je alleen in een groengebied bevindt. Een mooie plek aan het water zorgt voor de benodigde variatie voor de ideale vakantie. Veel van onze natuurhuisjes hebben een schone bron water vlak bij het huisje wat het een geweldige plek maakt voor een ochtendduik of een lekker ontspannend middag op een luchtbed. Wanneer het ’s avonds begint te schemeren, kan je de vleermuizen over het water zien scheren, op zoek naar muggen en andere insecten. Zo heb je nog eens een natuurlijke insectenafweer!