b&b Algarve

De Algarve in Portugal is één van de meest populaire en toeristische plekjes van Europa. Vooral jongeren komen hier naartoe voor het bruisende nachtleven, maar ook rust- en natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Om écht van de streek te genieten, is een gezellige B&B de beste manier om te overnachten.

Lees meer over b&b Algarve
Lees meer over:

B&B Algarve

De Algarve is een prachtig vakantiegebied in het zuiden van Portugal. Het loopt vanaf de grens met Spanje tot aan de westkust van Portugal en eindigt in het noorden bij de bergen van Monchique. Tijdens een vakantie in de Algarve kun je volop genieten van prachtige stranden met kleine baaitjes en mooie natuurgebieden. De stranden zijn de grootste toeristische trekpleister van Portugal, maar er is meer te zien in deze mooie regio. Door het heerlijke klimaat het hele jaar rond, kun je heel het jaar genieten in deze regio. Zo kun je ook de Belgische koude winter ontsnappen en lekker op vakantie gaan naar een vakantiehuisje in de Algarve. De meest bekende plek voor toeristen is de kust ten westen van Faro, met Albufeira als bekendste badplaats.

Overnachten in een Bed and breakfast

Het leuke aan een Bed and Breakfast is dat je even helemaal loskomt van het massatoerisme en tot rust kan komen in een kleinschalige en persoonlijke accommodatie. Het grote voordeel van een verblijf in een Bed and Breakfast is dat de eigenaren bekend zijn in de omgeving en je veel goede tips kunnen geven over plekken die je echt moet hebben gezien. Natuurlijk is het tweede grote voordeel dat je niet alleen kan genieten van een ontspannen overnachting, maar ook nog kan genieten van een overheerlijk ontbijt de ochtend erna. Overnachten in een Bed and Breakfast wordt steeds populairder en wij snappen waarom! Het is een erg leuke vorm van overnachten en geen enkele B&B is hetzelfde, je beleeft altijd wel iets bijzonders.