Bed and Breakfast Spanje

Een bed & breakfast, ook wel bekend als logies en ontbijt of B&B in het kort, is over het algemeen een kleinschalige accommodatie waar je kan overnachten en waar het ontbijt de volgende dag voor je klaarstaat. De accommodatie betreft in dit geval vaak een slaapkamer met sanitaire voorzieningen in het woonhuis van de verhuurders zelf, waardoor het dus ook kan voorkomen dat je bepaalde faciliteiten dient te delen met de bewoners of met andere gasten. Dit geeft overnachten in een B&B in Spanje vaak een persoonlijke touch!

Lees meer over b&b's in Spanje

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Verblijf in een bed & breakfast

Tijdens een verblijf in een Bed and Breakfast verblijf je in een kleinschalige accommodatie. De kamers bevinden zich in het huis of op het erf van de verhuurder. Hierdoor heb je makkelijk persoonlijk contact met de verhuurder en kun je altijd om tips vragen in de omgeving. Ontdek de beste restaurantjes waar je lokale gerechten en streekproducten kan proeven of leer meer over de mooiste wandelingen in de directe omgeving. In de meeste Bed and Breakfasts zul je niet meer dan zeven kamers aantreffen. De faciliteiten op de kamer van een Bed and Breakfast verschillen nogal per accommodatie. Zo heb je kamers met een aparte zithoek en badkamer, maar het kan ook voorkomen dat de badkamer gedeeld moet worden met andere gasten.

Overnachten in een B&B is voor iedereen

Ga je met een grote groep op vakantie maar wil je wel de unieke ervaring van een B&B op vakantie? Kies dan eens voor meerdere kamers in één B&B! Je moet hiervoor wel een beetje zoeken, want niet in alle Bed and breakfasts worden er meerdere kamers verhuurd, maar als je er eentje vindt in jouw favoriete land, beschouw dit dan zeker eens als goede optie als groepsaccommodatie. Het is veel knusser in een B&B dan in een grootschalig hotel met een grote groep! Zo kun je gemakkelijk elkaar bezoeken op elkaars kamer en s ’ochtends genieten van een heerlijk vers ontbijtje. Maar ondanks de kleinschaligheid kun je in een B&B met een grote groep nog wel genieten van meer dan genoeg ruimte. Zo kun je in de grote tuin en in alle natuur om je heen prima met het hele reisgezelschap genieten van mooie wandelingen, lekkere buiten diners en nog veel meer recreatie buiten de deur.

Ga je met je partner op pad om bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg te beleven of om een jubileum te vieren? Ook dan is een Bed and breakfast een uitstekende keuze. Door de kleinschaligheid zullen jullie je voelen alsof jullie de enige mensen op de hele wereld zijn. Als dat niet romantisch is! In een B&B wanen koppeltjes zich in een oase van rust, ruimte, privacy en prachtige natuur. Een echt paradijsje! Ook voor gezinnen met kinderen is een B&B natuurlijk uiterst geschikt. Kinderen zullen het helemaal geweldig vinden in zo’n B&B! Wij zijn nog nooit een gezin tegengekomen die het zich niet naar hun zin heeft gehad in een B&B!