Chalet Oostenrijk

Of je nu een doorgewinterde of een beginnende wintersporter bent, of een zonliefhebber die graag wandelingen door de bergen maakt; Oostenrijk is voor een breed publiek een geschikte vakantiebestemming. Dit komt door de vele hoogteverschillen in het land, wat de klimaten divers maakt. Hierdoor is het land zowel geschikt voor een vakantie in de winter als in de zomer. ’s Winters kun je hier natuurlijk uitstekend skiën en snowboarden, terwijl je in de zomer kunt genieten van talloze wandel- en fietsroutes. Houd je dus van actieve vakanties, dan is Oostenrijk de bestemming voor jou! In plaats van je vakantie door te brengen in een tent, caravan of een hotelkamer, kun je ook kiezen voor een fijn verblijf in een chalet. Je hebt er alle gemakken van thuis en geniet er van volop privacy. Een prachtig land om een chalet te huren, is Alpenland Oostenrijk.

Lees meer over Chalet Oostenrijk
Lees meer over:

Chalet Oostenrijk

Oostenrijk is een land dat natuurlijk wel bekend is onder de wintersporters in Europa. Toch wordt dit prachtige land ook steeds populairder als vakantiebestemming in de zomer of in het voorjaar, wanneer er geen sneeuw ligt. Dit heeft zo zijn redenen!

In dit Centraal-Europese land zit je middenin de indrukwekkende Alpen, want Oostenrijk ligt voor driekwart in dit gebergte. Voor een verblijf in de prachtige natuur zit je in een chalet in Oostenrijk dus wel goed! Het is ook nog eens niet zo ver van België, wat het ideaal maakt om er bijvoorbeeld een midweekje te verblijven. Zelfs de reis ernaartoe is al prachtig en wanneer je arriveert op de plaats van bestemming, dan kijk je pas echt je ogen uit. Tijdens de carnavalsvakantie heb je met mooi weer prachtige uitzichten over de sneeuwrijke berglandschappen.

Familievakantie

Oostenrijk is ontzettend goed geschikt voor een vakantie met de hele familie. Die reis die jullie al jaren aan het uitstellen zijn, omdat eigenlijk niemand het echt eens wordt over de bestemming. Het ene gezin wil liever in eigen land verblijven en het andere gezin wil juist graag naar het buitenland. Het mooie van Oostenrijk is dat je er in principe zo bent. Afhankelijk van waar je woont in België, kun je met 8 uur rijden al in het prachtige Oostenrijk vertoeven. Voor degene die dit toch nog te lang vinden, kun je natuurlijk altijd nog het vliegtuig pakken en dan ben je er helemaal binnen no time. Iedereen kan dus zelf kiezen hoe ze er willen komen en als iedereen er is, kunnen jullie genieten van een heerlijke familie vakantie.