Finca

Heb jij ooit al eens overwogen om in een finca te verblijven tijdens je vakantie in Spanje? Deze traditionele Spaanse naam is eigenlijk een overkoepelend woord voor alle accommodatiesoorten die worden aangeboden in Spanje. Het staat voor een perceel met een bepaalde vorm van bebouwing, en is meestal landelijk gelegen. Natuurlijk bieden wij bij Natuurhuisje finca’s aan met prachtige verblijven in de natuur, omringd door pure rust. Zo kun je genieten van het afwisselende Spaanse landschap en een typische Spaanse woning en tegelijkertijd de omgeving verkennen!

Lees meer over finca's

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Finca

Heb jij altijd al wel eens op een traditionele manier in Spanje willen verblijven op vakantie, kies dan voor een finca! In een finca in Spanje verblijf je op een authentieke manier midden in de natuur. Je komt in een finca in contact met zowel de cultuur en natuur van het land, wat het ideaal maakt voor degenen die wel eens wat meer willen dat alleen een hotel. Bij Natuurhuisje vind je de mooiste finca`s in Spanje, midden in de natuur! Zwoele temperaturen en kilometers lange stranden vind je hier namelijk in overvloed! Ook liefhebbers van tapas zijn in Spanje helemaal op hun plek.

Wat is een finca?

Een finca is eigenlijk een overkoepelend woord voor alle accommodatiesoorten in Spanje. Het is dus eigenlijk een traditionele Spaanse naam voor alle verblijfplaatsen. Meestal zijn finca`s erg landelijk gelegen, wat het een natuurlijke en authentieke feeling geeft. De term ‘finca’ wordt in het dagelijkse taalgebruik dan ook gebruikt als gesproken wordt van een typisch Spaans landhuis.

Meestal liggen deze landhuizen op grote stukken grond in een landelijke omgeving. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij Natuurhuisje, want wij willen je ook in Spanje een prettige beleving in de natuur aanbieden! Voor iedereen die graag geniet in de zon, is een verblijf op een finca een erg goede keuze. Verspreid door Spanje vind je de mooiste verblijven, of dit nu op het platteland, in de heuvels of dichtbij zee is. Vanuit een finca beleef je Spanje op een veel traditionelere en uniekere manier dan vanuit bijvoorbeeld een hotel.