Gite Frankrijk

Als je in een gite in Frankrijk verblijft, betekent dit dat je in een Franse vakantiewoning verblijft. Gite is namelijk het overkoepelende woord voor alle verblijfsmogelijkheden in Frankrijk. In Frankrijk worden veel verschillende soorten accommodaties aangeboden. Verblijf in een traditionele Franse boerderij of kies voor een van hout gemaakte trekkershut. Als je op zoek gaat naar een gezellige gite in Frankrijk zal de vakantie sowieso een groot succes worden!

Lees meer over gites in Frankrijk

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Gite Frankrijk

Wanneer je praat over een gîte, dan heb je het eigenlijk over alle soorten vakantiehuisjes in Frankrijk. Bij ons vind je diverse, prachtige gites om in te verblijven, dus laat je snel verrassen door het aanbod en ontdek het prachtige Frankrijk.

Voor alle overnachtingsmogelijkheden in Franstalige gebieden is dus één overkoepelend begrip bedacht: ‘gîtes’. Er bestaan veel verschillende soorten vakantiehuisjes die als gîte worden aangeboden voor de verhuur aan vakantiegangers. In veel gevallen is een gîte onderdeel van een boerenerf op het Franse platteland. In een Franse boerderij is namelijk volop ruimte om gasten te laten overnachten en bovendien vind je er zeeën van rust en ruimte. Ook aan de kust en in de bergen kom je echter gîtes tegen.

Ontdek Frankrijk

Wanneer je kiest voor een verblijf in één van onze gîtes, dan kies je sowieso voor rust, natuur en privacy. Weet je nog niet precies waar je nou naartoe wilt gaan? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Laat je dan inspireren door een aantal plekken en bezienswaardigheden die wij alvast voor je gevonden hebben. Frankrijk biedt volop mogelijkheden voor iedereen. Zo is het perfect geschikt voor natuurliefhebbers, maar ook zeker voor kunstliefhebbers of architectuurliefhebbers. Ook mensen die van water, boten en watersport houden, kunnen in Frankrijk hun hart ophalen! In Frankrijk is dus ontzettend veel te ontdekken, maar hier vind je dus alvast een aantal dingen die echt niet mogen ontbreken tijdens jullie verblijf in een gite in Frankrijk.