Glamping Italië

Wil je graag naar Italië en genieten van het buiten zijn? Niet voor iedereen is kamperen weggelegd. De eeuwige frustratie van tentstokken die niet passen en haringen die scheef de grond in worden geslagen, kunnen een verkeerd begin van een ontspannen vakantie zijn. Hier hebben wij natuurlijk een oplossing voor. Tegenwoordig kun je namelijk ook kiezen voor glamping. Deze ontspannen en comfortabele manier van kamperen is voor iedereen weggelegd. Lees nu over de mogelijkheden voor glamping in Italië.

Lees meer over Glamping Italië

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Glamping Italië

Italië is een prachtig land. De ideale manier om een vakantie in Italië te besteden is dan ook in een van onze mooie vakantiehuisjes. Ieder gedeelte van Italië heeft zijn eigen charmes, vanuit elk vakantiehuisje valt er dan ook van alles te beleven. Geniet van la dolce vita vanaf een glamping accommodatie in Italië. Ontloop de mensenmassa op grote parken en campings en ontsnap naar een vakantiehuis middenin de natuur. Hoewel de laars van Europa bekend staat om zijn heerlijke keuken, doet de natuur daar zeker niet aan onder.

Er bestaan verschillende soorten glamping accommodaties in Italië. Voorbeelden hiervan zijn yurts, boomhutten, safaritenten of pipowagens. Het ontbreekt je er aan niets: alles staat al voor je klaar, zodat je vakantie bij aankomst direct kan beginnen. Ben je toe aan een bijzondere vakantie in de natuur, maar heb je geen behoefte aan een eenvoudig of ‘normaal’ vakantiehuisje? Kies dan voor glamping.

Meren in Italië

Italië staat bekend om zijn kraakheldere berg meren die een bekend decor vormen bij een aantal grote Hollywood films. Bekende meren in Italië liggen in het noorden van het land en zijn ook erg populair bij natuurliefhebbers. Het Como meer en Lago Maggiore zijn prachtig om in te zwemmen, overheen te varen of eindeloos omheen te wandelen. Geniet van de vergezichten en pik de onontdekte plekjes eruit die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Doordat het land aan de noordkant grenst aan de vier landen Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Zwitserland is het Italiaans in de regio vaak een mengelmoes aan dialecten én spreken veel inwoners meerdere talen.