Groepsaccommodatie Belgie

Groepsaccommodaties zijn perfect voor grote groepen. Familietripjes, grote vriendengroepen, uitstapjes met je werk, … Het kan allemaal! De rode draad hierin is echter de natuur; ongeacht de reden van je uitstap, je kan steeds rekenen op een prachtige groene omgeving!

Lees meer over groepsaccommodatie Belgie

94 Natuurhuisjes

Groepsaccommodatie Belgie

Groepsaccommodaties zijn perfect voor grote groepen. Familietripjes, grote vriendengroepen, uitstapjes met je werk, … Het kan allemaal! De rode draad hierin is echter de natuur; ongeacht de reden van je uitstap, je kan steeds rekenen op een prachtige groene omgeving!

Waar?

Het aanbod aan groepsaccommodaties ligt over gans België verspreid. Vooral aan de kanten van Wallonië zijn prachtige streken te vinden waar je als groep zeker je gading gaat vinden. Eén van de mooiste trekpleisters hier zijn ongetwijfeld de Grotten van Han. Dit grottenstelsel in Han-Sur-Lesse werd door de Lesse gevormd, en staat bekend als één van de grootste grottencomplexen van Europa, en zijn ongelofelijk populair bij jong en oud. Hoewel slechts een klein deel van de grotten toegankelijk is, lokken ze jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers. Buiten de grot is het domein van de Grotten van Han enorm populair bij dierenliefhebbers; je vindt er beren, lynxen, wolven, herten, bizons en nog veel meer! In de omliggende omgeving vind je tal van overnachtingsmogelijkheden via natuurhuisje, speciaal ingericht voor grote groepen. Een ander deel van groen België vind je in Dinant, bekend om haar prachtige rots met de beruchte citadel die hoog boven de stad uitsteekt. Deze rots wordt ’s avonds verlicht, en zorgt voor een ongelofelijk mooi spektakel. Ook in Dinant vind je een prachtige grot, namelijk La Merveilleuse, één van de mooiste grotten van België. 

Vlak aan de Franse grens kan je met je groep uitblazen in Bouillon, bekend van het Kasteel van Bouillon op de grote rotskam, grenzend aan de Semois. Deze streek is vooral populair bij wandelaars omwille van de prachtige panorama’s waarvan je op talloze plekken kan genieten. Ook dierenliefhebbers vinden hier snel hun weg naartoe voor het dierenpark Parc Animalair de Bouillon. Hier vind je niet enkel de locale fauna, maar ook exotische dieren zoals bavianen, hyena’s, jaguars, tijgers, en nog veel meer. Meer richting de Nederlandse grens vind je de beroemde fruitstreek Haspengouw. Deze streek is uiteraard bekend om het fruit dat hier geteeld wordt, zoals appelen, peren, kersen en aardbeien. Uiteraard vind je overal in België wel leuke plekjes om in groep te bezoeken. Bekijk zeker het aanbod in de regio waar je met je kliek naartoe wil, vrijwel overal in België zijn toplocaties te bezoeken!

Accommodaties

De groepsaccommodaties zijn echt speciaal ingericht voor grote groepen heerlijk comfortabel te kunnen herbergen. Sommigen kunnen zelfs meer dan 35 man te slapen leggen; ideaal voor families dus! Neem een kijkje in het aanbod, en weldra kan je met je groep genieten van alle mooie natuur die België te bieden heeft.