Luxe bed and breakfast

Ben je voor de aankomende vakantie wel toe aan dat extra beetje comfort en luxe? Ga dan eens voor een luxe Bed and Breakfast, die je overal in Europa wel kunt boeken bij Natuurhuisje! Een B&B is een erg speciale manier van verblijven, want je verblijft vaak direct in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor een vakantie erg persoonlijk en knus wordt. In een luxe  B&B geniet je van net even wat meer comfort en luxe dan je gewend bent. Een luxe B&B is vaak zelfs luxer en uitgebreider dan een kamer in een grootschalig hotel! De mooiste luxe B&B’s middenin de natuur vind je bij Natuurhuisje, in België en door heel Europa!

Lees meer over luxe b&b's

1143 Natuurhuisjes

Luxe bed and breakfast

Ben je voor de aankomende vakantie wel toe aan dat extra beetje comfort en luxe? Ga dan eens voor een luxe Bed and Breakfast, die je overal in Europa wel kunt boeken bij Natuurhuisje! Een B&B is een erg speciale manier van verblijven, want je verblijft vaak direct in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor een vakantie erg persoonlijk en knus wordt. In een luxe B&B geniet je van net even wat meer comfort en luxe dan je gewend bent. Een luxe B&B is vaak zelfs luxer en uitgebreider dan een kamer in een grootschalig hotel! De mooiste luxe B&B’s middenin de natuur vind je bij Natuurhuisje, in België en door heel Europa!

Bed & Breakfasts worden steeds populairder in België. De vriendelijke service, het heerlijke verse ontbijt en het kleinschalige overnachten zorgt voor een heel ander soort vakantiegevoel dan overnachten in een hotel. Je voelt dat je helemaal welkom bent waardoor je niet meer weg zult willen! Vakantie in een luxe Bed & Breakfast geeft je het ultieme vakantiegevoel, helemaal tot rust komen in een prachtige kamer met zachte bedden en een fijne badkamer. ‘s Ochtends kun je genieten van een heerlijk vers ontbijtje met bijvoorbeeld verse jus d’orange, een gekookt eitje en warme croissantjes, allemaal met liefde bereid door de verhuurders. Met een volle buik kun je de hele dag op pad, lekker wandelen door de natuur of een interessante fietsroute langs prachtige monumenten volgen. Dit kan allemaal direct vanuit een Natuurhuisje! Een B&B is meestal te vinden in het huis of op het erf van de verhuurders waardoor je altijd met je vragen terecht kunt. Zo wordt een verblijf erg persoonlijk en gezellig!

Een Bed and Breakfast is al geweldig door de kleinschaligheid en het persoonlijke aspect, maar als je in een luxe B&B verblijft is het nog veel beter! Meer ruimte, meer service en meer fantastische faciliteiten, zoals heerlijke boxspring bedden of zelfs een zwembad! Luxe is natuurlijk een breed begrip, want vaak is een vakantie op zich al luxe. Even niks hoeven, even geen werk, even alleen focussen op de simpele, goede dingen in het leven. Een luxe B&B doet hier nog een schepje bovenop, in de vorm van bijvoorbeeld een hottub, een jacuzzi, een zwembad, een open haard of juist extra ruimte in de kamer. Zo kun je helemaal tot rust komen in een luxe B&B, en je helemaal focussen op ontspannen en genieten. We hebben B&B’s door heel Europa die geschikt zijn voor koppels, gezinnen of ander soort reisgezelschappen!

Wanneer je in een luxe B&B verblijft, zal je een heel andere beleving hebben dan in een grootschalig hotel of appartementencomplex waar je vaak wordt gestoord door andere toeristen en de daar bijbehorende herrie. Voor een rustige vakantie in de natuur zit je in een luxe B&B van Natuurhuisje dus helemaal goed! En doordat het heerlijk verse ontbijtje zit inbegrepen, hoef je je al helemaal nergens druk om te maken en kun je je volop focussen op het genieten. Vaak worden de ontbijtjes gemaakt met lokale producten, die soms zelfs op het erf worden verbouwd! Zo kom je tijdens je vakantie ook nog eens wat te weten over de lokale gebruiken en cultuur in de keuken.

Een luxe B&B van Natuurhuisje

Luxe Bed & Breakfasts van Natuurhuisje kun je vinden enkel middenin een prachtige omgeving in de natuur. Je luxe B&B is ideaal als startpunt van een mooie wandeling door schitterende natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Als je van vogels houdt, neem je gewoon je verrekijker mee en probeer zoveel mogelijk vogels te spotten in de mooiste natuurgebieden! Wie weet spot je zelfs wel een vos, een ree, een wolf, beer, hert of wild paard in de natuur van Europa! Neem vanuit je luxe B&B vooral de tijd om te genieten van al het natuurpracht dat je omringt. Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terugkomen in je luxe B&B en je lichaam helemaal tot rust laten komen in het warme water van de hottub of badkuip bijvoorbeeld. Dit is tevens erg romantisch voor een vakantie met je liefje, zoals je je wel kunt voorstellen!

Een B&B van Natuurhuisje is dus niet te vergelijken met een doorsnee accommodatie. Je kunt bij ons namelijk rekenen op een luxe B&B middenin de natuur, omringd door groen, rust, ruimte en privacy. Een luxe Bed and Breakfast in de natuur van Europa kun jij uitzoeken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Verblijf je graag bij de eigenaren in huis? Boek dan een losse luxe B&B kamer. Verblijf je liever in een onafhankelijk verblijf? Boek dan eens een los gebouwtje op het erf van de eigenaren. Ga je met een grotere groep op pad? Kijk dan eens of er meerdere kamers beschikbaar zijn in de luxe B&B. ook met kinderen kun je uitstekend terecht in een luxe B&B!

Bestemmingen voor een luxe B&B

Je kunt luxe B&B’s van Natuurhuisje werkelijk overal in Europa vinden. Voor iedereen is er dus wel een geschikt plekje in de natuur te vinden! Wil je graag dichtbij huis blijven of heb je niet zo veel tijd om op vakantie te gaan? Dan hebben we talloze luxe B&B’s in België! Wist je dat er in ons eigen land nog zo veel moois valt te ontdekken in de natuur? Het is allemaal op je aan het wachten! Geniet vanuit je accommodatie direct van de mooiste vergezichten over polderlandschappen, rivieren, bossen, meren, groene heuvels en heidevelden. Misschien wil jij wel in of nabij een Nationaal Park verblijven! Wil je net even wat anders dan België maar wil je wel dichtbij huis blijven, ga dan voor een luxe B&B in Nederland of Frankrijk. Net even een andere omgeving, maar wel nog goed te overbruggen met de auto! Ga je liever voor een warme zomervakantie in een luxe B&B? Ga dan eens naar Portugal, Italië, Turkije of Kroatië bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Natuurhuisje!