Micro camping

Kleinschalig kamperen op een unieke plek in de natuur, dat is de nieuwe trend micro camping. Je kampeert bij iemand op een privé stuk land, bijvoorbeeld in een grote tuin, in een tent, camper of caravan. Zo kun je er avontuurlijk opuit in de natuur voor een klein bedrag.

Lees meer over Micro camping

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Micro camping

Kleinschalig kamperen op een unieke plek in de natuur, dat is de nieuwe trend micro camping. Je kampeert bij iemand op een privé stuk land, bijvoorbeeld in een grote tuin, in een tent, camper of caravan. Zo kun je er avontuurlijk opuit in de natuur voor een klein bedrag.

Overnachten in een van deze accommodaties betekent kamperen midden in de natuur. Je kiest voor een natuurcamping met maar één of een aantal natuurhuisjes waar je heerlijk tot rust kunt komen en volop van de omgeving kunt genieten.

Kamperen in de natuur

Niets is zo fijn als opladen en tot rust komen in de natuur. We zijn tegenwoordig allemaal druk in het dagelijks leven waardoor we dit nog eens extra goed kunnen gebruiken. Wakker worden door tjilpende vogels of misschien wel de zon die binnen schijnt, daar dromen we toch allemaal van? Op deze natuurcampings kun je dit en de stilte ervaren, samen met je lief of het hele gezin. Maak in de avonden een vuurtje en smelt marshmallows aan takken die jullie overdag hebben gevonden. Vergeet ook zeker niet om even naar die sterrenhemel te kijken, wauw!

Kleine natuurcampings

Ga eropuit! Ontdek prachtige natuurgebieden in binnen- of buitenland en overnacht op een kleine natuurcamping. Wil jij graag genieten van de rust, de ruimte en de natuur? Dan zijn deze accommodaties ideaal. Doordat er zoveel aanbod is van verschillende soorten verblijven zit er voor iedereen wat bij. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het ondernemen van leuke activiteiten in de buurt. Zo zit je midden in de natuur, maar kun je genoeg dingen beleven.

Diverse accommodaties

Er zijn veel soorten micro campings en verblijven. Zo kun je bijvoorbeeld kamperen op het erf van een boer, waardoor je wakker wordt tussen de dieren! Of misschien kom je wel terecht in een boomhut, bij iemand in de tuin. De opties zijn eindeloos. Wij hebben een groot aanbod in unieke accommodaties welke verschillen in comfort. Voor de echte avonturiers zijn er kleinere tenten, yurts of boomhutten. Toch graag wat meer luxe en comfort? Dan is glamping, een pipowagen of een tiny house echt iets voor jou! Zo geniet je van een comfortabele plek in de natuur.

Activiteiten in de omgeving

Er is meer dan genoeg te beleven. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen bij elke micro camping in de buurt uitdagende routes vinden. Door het bos, de polders of over het strand, er is zoveel te ontdekken! Neem een picknickmand mee onderweg zodat je op de mooiste plek kunt stoppen voor een lekkere lunch of kleine snack. In de zomer kun je een verfrissende duik nemen in een zwembad of meer in de buurt. Liever wat meer ontspannen? Lees het spannende boek eens uit waar je nog niet eerder aan toe bent gekomen of rol je yogamat uit en doe een online les mee. Luister ondertussen naar de geluiden van de natuur en ontspan.

Waarom Natuurhuisje?

Bij ons kies je voor rust, ruimte en privacy in de natuur. Al onze accommodaties zijn gecontroleerd en liggen echt midden in de natuur en niet op een groot vakantiepark waar veel toeristen komen. Zo heb je meer tijd voor elkaar en minder afleiding. Samen genieten en tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht is goed voor je gezondheid, dus na een weekendje of weekje in de natuur kom je helemaal ontspannen vol nieuwe ideeën weer thuis. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onze accommodaties op natuurcampings! Kijk alvast rond op onze website naar jouw favoriete huisjes en sla deze op zodat je ze later makkelijk en snel terug kunt vinden. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!