Mini camping

Mini camping

Lees meer over Mini camping
Lees meer over:

Mini camping

Ben je op zoek naar een camping die zich middenin de natuur bevindt en waar je kunt genieten van rust en privacy? Zoek dan niet verder! Onze natuurcampings bieden vrijheid, rust en worden ook nog eens omringd door natuur. De accommodaties die wij aanbieden liggen altijd in een natuurlijke omgeving. De meeste accommodaties op onze campings staan in Nederland, maar ook in de rest van Europa heb je genoeg keuze voor een accommodatie op een kleinschalig park. Wanneer we het hebben over een camping, dan bedoelen we eigenlijk een kleinschalige natuurcamping waar je heerlijk tot rust kan komen en volop van de natuur kunt genieten!

Natuurcamping

Wanneer je denkt aan een camping, dan denk je al snel aan een vakantiepark met veel accommodaties zoals caravans, campers en huisjes. Bij onze natuurcampings is dat niet het geval! Wij vinden het namelijk belangrijk dat je kunt genieten van je privacy, rust en natuur. Onze campings beschikken daarom over niet meer dan 30 accommodaties en sommige caravans of tenten staan zelfs helemaal afgelegen op een eigen terrein! Geniet dus van de stilte om je heen en kom helemaal tot rust in één van onze accommodaties op een kleinschalige camping.

Vooral wanneer je op zoek bent naar een fijne vakantie met z’n tweetjes is zo’n vakantie ideaal. Wanneer je namelijk met kinderen reist, dan vinden ze het vaak wel leuk om vriendjes te maken. Bij een natuurcamping van Natuurhuisje kan het overigens allebei. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande tent, caravan of pipowagen wanneer je met z’n tweetjes bent. Maar heb je kids? Kies dan voor een kleinschalige camping, waar ze toch terecht kunnen voor contacten met andere kinderen. Zoals je ziet is een verblijf op een kleinschalige camping dus voor iedereen weggelegd!