Natuurcamping

Natuurcamping

Lees meer over Natuurcamping
Lees meer over:

Natuurcamping

Avontuurlijk kamperen op een bijzondere plek in de natuur, dat is de nieuwe trend micro camping. Je kampeert bij iemand die een grote tuin heeft in een tent, camper of caravan, hoe leuk is dat! Zo kun je eropuit in de natuur voor een klein bedrag.

Overnachten in een van deze accommodaties betekent kamperen midden in de natuur. Je kiest voor een kleinschalige camping met één of een aantal natuurhuisjes waar je heerlijk tot rust kunt komen en volop van de omgeving kunt genieten. In de buurt van de kampeerplek is genoeg te beleven in de natuur, denk hierbij aan lange wandel- of fietsroutes of een plek om te zwemmen.

Camping in de natuur

Niets is zo fijn als opladen en tot rust komen in de natuur. We zijn tegenwoordig allemaal druk in het dagelijks leven waardoor we dit nog eens extra goed kunnen gebruiken. Wakker worden door tjilpende vogels of misschien wel de zon die binnen schijnt, daar dromen we toch allemaal van? Op deze natuurcampings kun je dit en de stilte ervaren, samen met je lief of het hele gezin. Maak in de avonden een vuurtje en smelt marshmallows aan takken die jullie overdag hebben gevonden. Vergeet ook zeker niet om even naar die sterrenhemel te kijken, wauw!