Vakantiehuizen Voeren

Voeren

Lees meer over vakantiehuizen in Voeren
Lees meer over:

Vakantiehuizen Voeren

Voerendaal is een dorp in het zuiden van Limburg, gesitueerd ten westen van Heerlen. Rondom Voerendaal liggen er een aantal bijzondere natuurgebieden die je tijdens een verblijf in een vakantiewoning kunt bezoeken. Voerendaal is een klein dorp en telt slechts ongeveer drieduizend inwoners. Vanuit een vakantiehuis kun je in Voerendaal diverse kapellen en kerken, het geologisch monument Groeve Midweg, kasteel Cortenbach en diverse andere oude gebouwen bezoeken.

Ben jij benieuwd naar het glooiende landschap in Zuid-Limburg en wil jij dit gebied het liefste verder verkennen? Dit kan perfect vanuit een vakantiehuisje in Voerendaal. Dit prachtige gebied staat bekend om de vele kastelen en vakwerkboerderijen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens wandelingen door de prachtige natuurgebieden. Maar ook de vakantieganger die het liefst op stedentrip gaat, kan zijn ei kwijt tijdens het bezoeken van historische steden als Valkenburg en Maastricht.

De keuze is reuze

Vakantiehuizen bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er grotere woningen voor grote groepen, maar ook kleine poppenhuisjes waar je knus met z’n tweetjes in kunt verblijven. Voor ieder wat wils en zo luxe als je zelf wilt! Denk bij deze luxe aan meer ruimtes, een open haard, extra faciliteiten, een sauna of zelfs een heerlijk warme hottub! Je kunt zelf een natuurhuisje met zwembad boeken. Een vakantiehuis is geschikt voor elke gelegenheid en bied je alle ruimte en vermaak voor het gehele reisgezelschap. Trek er op uit en ontdek de prachtige natuur rond het vakantiehuis of blijf lekker binnen met zijn allen. Eet samen een heerlijke maaltijd, rust uit op de bank of speel een gezelschapsspelletje! Het kan allemaal in een vakantiehuis in het Heuvelland. Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een overnachting in een vakantieverblijf is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je op vakantie gaat.