Vakantiehuizen Nederland

Dat er in Nederland vele prachtige natuurplekjes te vinden zijn bewijst het aanbod vakantiehuizen op Natuurhuisje.be. Elk vakantiehuis is prachtig gesitueerd op een mooie plek in de Nederlandse natuur. Nederland is namelijk niet alleen een land van dichtbevolkte gebieden en lange kassen, maar ook een land van ruige bossen, uitgestrekte moerassen en eindeloze duinen. Een grotere variatie in natuurgebieden op zo’n kleine oppervlakte is bijna niet mogelijk. Vanuit de vakantiehuisjes is de natuur altijd op loopafstand, en stapt u direct in een prachtige omgeving!


Elke regio in Nederland kent haar eigen specialiteit wat betreft de natuur. Bevindt u zich op de Veluwe nog vlakbij bossen en heidevelden, op de Waddeneilanden bent u dichtbij zee en prachtige duinlandschappen. De vakantiehuizen staan er middenin. Kijkt u gerust eens rond in het grote aanbod aan vakantiehuizen op onze website, en ontdek welke bijzondere natuurlandschappen er in Nederland te vinden zijn!


De eigenaren van de vakantiehuizen zijn zelf ook geïnspireerd door de natuur en zullen u meestal graag informeren over de mooiste plekjes in de omgeving. Sommige huiseigenaren zijn zelfs bereid u de hoogtepunten in de omgeving te laten zien. Daarnaast zijn er in de vakantiehuizen informatiebundels aanwezig, waarin er informatie gegeven wordt over de bijzonderheden van de streek. Op deze manier bent u altijd goed geïnformeerd. 


Vakantiehuizen Nederland 
Op onze site heeft u een ruime keuze  uit meer dan 600 vakantiehuizen in Nederland. In elk van de 12 provincies van Nederland zijn vakantiehuisjes gesitueerd. Belangrijker, in de buurt van elk natuurgebied is wel een vakantiehuis te vinden. Op de website kunt u zoeken per provincie en daarnaast ook per natuurgebied. Zo kunt u van tevoren al een idee krijgen welke natuur er in de omgeving van uw vakantiehuis te vinden is! Dankzij de relatief korte afstanden in Nederland, zijn vanuit een vakantiehuisje eigenlijk altijd wel meerdere natuurgebieden te bezoeken. Hierdoor kan u tijdens uw vakantie optimaal de natuur beleven!


Dichtbij de natuur
Nederland is zeker geen saai land en kent haar eigen pareltjes in de inheemse flora en fauna. Wanneer u een vakantiehuisje boekt in Zeeland of de Wadden, zal het u niet ontgaan dat Nederland een belangrijk doortrekgebied is voor vele soorten vogels. In Limburg zal u bloemrijke heuvels tegenkomen, terwijl de Veluwe van belang is voor verschillende soorten grootwild. Tijdens een verblijf in onze vakantiewoningen zal u er zeker van bewust worden dat Nederland wel degelijk een hoge natuurwaarde heeft.


Meer weten?
Wanneer u meer informatie wilt over de natuurgebieden en vakantiehuizen in Nederland, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie over de Nederlandse natuur, en helpen u bij het vinden van een prettige vakantiewoning. Voor elke natuurliefhebber hebben onze vakantiehuizen in Nederland genoeg te bieden!
Vakantiehuisje Noord-Holland

Vakantiehuisje Utrecht

Vakantiehuisje Zuid-Holland Deutsch? Besuchen Sie unsere Deutsche Website
Ferienhaus Holland
Lees meer over vakantiehuizen in Nederland
Lees meer over:

Vakantiehuizen Nederland

Dat er in Nederland vele prachtige natuurplekjes te vinden zijn bewijst het aanbod vakantiehuizen op Natuurhuisje.be. Elk vakantiehuis is prachtig gesitueerd op een mooie plek in de Nederlandse natuur. Nederland is namelijk niet alleen een land van dichtbevolkte gebieden en lange kassen, maar ook een land van ruige bossen, uitgestrekte moerassen en eindeloze duinen. Een grotere variatie in natuurgebieden op zo’n kleine oppervlakte is bijna niet mogelijk. Vanuit de vakantiehuisjes is de natuur altijd op loopafstand, en stap je direct in een prachtige omgeving!

Nederland kent veel gevarieerde landschappen: grote en kleine bosgebieden, rivierlandschappen, lange kuststroken met duinpannen en zandstranden, oer Zuid-Hollandse polderlandschappen, zandverstuivingen, de Achterhoekse coulissen en niet te vergeten het Limburgse heuvellandschap. Met tal van mogelijke outdoor- én indoor-activiteiten die het land te bieden heeft, zul je je niet snel vervelen. Nederland is daarmee in ieder jaargetijde een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud. Door de relatief kleine oppervlakte van het land zijn de afstanden - over land én over water - gemakkelijk te overbruggen en ben je binnen no time in één van de natuurgebieden of bossen. Wel zo fijn!

De eigenaren van de vakantiehuizen zijn zelf ook geïnspireerd door de natuur en zullen je meestal graag informeren over de mooiste plekjes in de omgeving. Sommige huiseigenaren zijn zelfs bereid je de hoogtepunten in de omgeving te laten zien. Daarnaast zijn er in de vakantiehuizen informatiebundels aanwezig, waarin er informatie gegeven wordt over de bijzonderheden van de streek. Op deze manier ben je altijd goed geïnformeerd.