Lees meer over:

Safaritent Frankrijk

Voor een unieke vakantie in Frankrijk moet je zeker eens in een safaritent verblijven! Een safaritent is een ware droom voor iedereen die ervan houdt om in de buitenlucht te zijn, maar niet de ongemakkelijkheden van kamperen wilt ervaren. Je zult je voelen als een ware avonturier in de wildernis in een safaritent in Frankrijk, maar dan wel met alle gemakken en luxe die je nodig hebt en mag verwachten op vakantie!

Je kunt zo de natuur in lopen

Een vakantie in een safaritent in Frankrijk staat garant voor een avontuurlijke vakantie waarbij prachtige tijden in de natuur centraal staan. Het leuke aan de safaritenten in Frankrijk van Natuurhuisje is dat je vanuit je accommodatie zo de prachtige natuur in kunt lopen, want je wordt daar namelijk direct door omringd! Alle safaritenten in Frankrijk bevinden zich ver weg van het massatoerisme en dus van de drukte en de hectiek. Hier kun je rekenen op pure rust, ruimte en natuur om je heen.

Frankrijk heeft een zeer afwisselend landschap waardoor er voor ieder type reiziger wel een fijne bestemming te vinden is. Je vindt hier indrukwekkende kustlijnen, bergen, heuvels, bossen, landerijen, wijngaarden en de mooiste glooiende weilanden. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze landschappen de perfecte achtertuin vormen voor een geslaagde vakantie in een safaritent! Je kunt er in Frankrijk voor kiezen om te gaan voor een safaritent in de bossen van Zuid-Frankrijk, in of nabij een prachtig Nationaal Park.

Naast de bekende bergachtige gebieden in het zuiden hebben ook de minder bekende natuurgebieden, zoals de Jura, de Vogezen, de Ardennen, de Vendee en het Massif Central, veel te bieden. In totaal zijn er in Frankrijk zeven nationale en veertig regionale parken te vinden, deze liggen verspreid door het hele land. Boomsoorten die vaak in deze bossen voorkomen zijn beuken, eiken, elzen, berken, essen, loofbomen en iepen. Vogelliefhebbers komen ook aan hun trekken in Frankrijk. Kraanvogels, reigers en andere trekvogels zijn vooral te vinden in de omgeving van Lac du Der-Chantecoq.

Activiteiten in Frankrijk

Frankrijk biedt tijdens je vakantie ontelbaar veel mogelijke activiteiten en uitstapjes. Het is dan ook een geschikt vakantieland voor jong en oud: de hele familie komt hier aan zijn trekken! Elke regio heeft iets unieks te bieden en overal vind je historische bezienswaardigheden, mooie natuurparken en leuke dorpjes. Wil je graag rustig aan doen dan kun je relaxen aan de rand van je zwembad, of je kunt gaan zwemmen in de zee of in een van de vele meren of rivieren. Struin over de brocantes en gezellige markten in de slapende dorpjes of breng een bezoek aan één van de middeleeuwse kastelen die Frankrijk rijk is.

Of leer surfen op één van de beste plekken van Frankrijk. Bij surfers is vooral de Atlantische kust populair en dan met name de Côte d’Argent. Maar ook om te skiën, klimmen of mountainbiken zijn er genoeg mogelijkheden. Je kunt gaan skiën in de Alpen, paardrijden in de Camargue of abseilen in de Provence. Kies eens voor aan unieke accommodatie en verblijf in een safaritent in Frankrijk!