Vakantiehuisje voor 15 personen

Op zoek naar een vakantiehuis voor 15 personen? Dan ben je bij Natuurhuisje aan het goede adres! Er zijn tal van leuke vakantiehuizen voor 15 personen in Nederland, maar ook in het buitenland, geschikt voor een weekje weg met de familie of met een groep vrienden. Wat dacht je van een vakantiehuis in Frankrijk, Spanje of Italië? Mooie natuur is overal en met een goed gezelschap wordt dit alleen maar mooier!

Lees meer over vakantiehuisjes voor 15 personen
Lees meer over:

Vakantiehuis voor 15 personen

Met een grote groep mensen op vakantie gaan kan soms lastig zijn, want veel vakantie-accommodaties zijn maar geschikt voor een beperkt aantal gasten. Maar gelukkig zijn ze er wel, leuke vakantiehuizen waar je met wel 15 personen terecht kan! Mooie logeerboerderijen waar je gezellig met z’n allen in een grote slaapzaal kan logeren of luxe villa’s waar er genoeg slaapkamers zijn, zodat je soms maar met z’n tweeën of drieën een kamer hoeft te delen.

Op pad met een grotere groep

Grote vakantiehuizen zijn uitermate geschikt voor families of grote gezinnen, maar ook voor een groep van collega’s die elkaar beter willen leren kennen of voor het organiseren van een bijeenkomst, bijvoorbeeld een jaarlijks uitje van een yoga-club of een schrijversgroep die op zoek is naar een inspirerende omgeving. Een vakantiehuis voor 15 personen heeft meestal een ruime keuken en een grote eetkamer, zodat je gezellig met z’n allen rond de tafel kan zitten om te ontbijten, lunchen of dineren. Ook vind je er een ruime woonkamer om de dag gezamenlijk af te sluiten met een bordspelletje, een glas wijn of een goed gesprek. Het allerleukste is natuurlijk als dat leuke, grote vakantiehuis ook nog eens op een toplocatie staat, zodat je niet ver hoeft voor een actief uitstapje in de buitenlucht.

Een klassiek voorbeeld van een groepsaccommodatie is de vakantieboerderij, het groepshuis wordt dan gecombineerd met een heerlijk landelijk gevoel. Maar er zijn ook verschillende andere accommodaties die je kunt huren. Zo zijn er omgebouwde kastelen, kloosters, schepen en landhuizen die ook als groepsaccommodatie dienen. Je doet gegarandeerd nieuwe en bijzondere ervaringen op terwijl je geniet van het buiten zijn en het buiten leven.