Vakantiehuis voor 6 personen

Vakantiehuisjes weg van de massa, niet op grootschalige vakantieparken.

Lees meer over vakantiehuizen voor 6 personen
Lees meer over:

Vakantiehuis 6 personen

Ben je op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 6 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 6 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste vakantiehuizen voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa!

Met z’n allen de natuur in

Als je met een groepje op vakantie gaat is het altijd een goed idee om de natuur te gaan ontdekken. Buiten het feit dat je sowieso verblijft in een natuurrijk gebied kun je altijd wel wat inspiratie gebruiken om de omgeving te gaan verkennen. ‘s Ochtends kun je dan zo vanuit je accommodatie de vrije natuur instappen en heerlijk wakker worden door het fluiten van de vogeltjes en ‘s middags kun je dan een bezoekje brengen aan een natuurpark of gebied voor een flinke wandeling of fietstocht.

De natuur in Europa is erg divers, dit zorgt voor een interessante flora en fauna. Doordat er een groot scala is aan verschillende habitattypen vind je er ook veel verschillende soorten dieren en planten. Ieder habitattype herbergt andere soorten die aangepast zijn aan de leefomstandigheden van het gebied. In Europa kan je zowel op het gebied van planten, vogels, insecten, zoogdieren en reptielen je hart ophalen. In het noorden van Europa vind je uitgestrekte naaldbossen en toendragebieden. Meer centraal tref je loofbossen, moerassen en wilgenbos. In het zuiden van Europa tref je steppegebieden aan en imposante bergketens als de Alpen en de Pyreneeën.

Ook in eigen land vind je prachtige landschappen. Waar je in Vlaanderen heerlijk kunt uitwaaien aan het strand, kun je in Wallonië genieten van de vele heuvels en uitgestrekte bossen. Eén van de bekendste bosrijke gebieden is natuurlijk de Ardennen. De natuur is hier uitgestrekt, omdat de bevolkingsdichtheid hier een stuk lager ligt dan in Vlaanderen. Vlaanderen kenmerkt zich voornamelijk door de uitgestrekte landbouwgebieden.

Gave dingen om te ondernemen met elkaar

Als je een vakantiehuis met 6 personen boekt is de kans groot dat iedereen wat anders wil doen. Het kan zijn dat een aantal mensen houden van lekker actief bezig zijn, terwijl de anderen juist willen ontspannen en willen genieten van de rust. Die 2 vallen eigenlijk prima te combineren met elkaar. Je kunt actieve bezigheden namelijk zeer goed combineren met ontspanning en genieten van de rust. Niets is leuker dan met een groot gezelschap vol gezellige mensen op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet zo vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken. Bij het plannen van een dagje uit kun je denken aan een bezoekje aan een dierenpark, een dagje spelletjes spelen of bijvoorbeeld boerengolf spelen!

Ben je dus op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor 6 personen in de natuur? Zoek dan niet meer verder! Bekijk het gehele aanbod aan vakantiehuizen door heel Europa hier bij Natuurhuisje en kies jouw favoriet!