Vakantiehuisjes voor 9 personen

Vakantiehuisjes weg van de massa, midden in de natuur.

Lees meer over vakantiehuisjes voor 9 personen
Lees meer over:

Vakantiehuisjes voor 9 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 9 personen? Dan zit je hier helemaal goed! Als je op vakantie gaat met een groep van 9 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Boek een groot vakantiehuis middenin de natuur en verblijf op een unieke én rustige locatie in het groen waar jullie alle tijd en ruimte voor elkaar hebben.

De prachtige natuur

Europa heeft een erg interessante flora en fauna en de natuur is erg divers. Als je op vakantie gaat met de hond dan wil je misschien niet al te ver reizen. In België is gelukkig ook nog genoeg te ontdekken. Ondanks dat het een redelijk klein land is, zijn er nog veel dieren te vinden. De vele bossen bieden een leefgebied voor de vele verschillende diersoorten. Er groeien talloze houtachtige en kruidachtige planten, die een biotoop vormen voor de verschillende diersoorten. Zo zoeken zoogdieren in de winter hun toevlucht bij de sparrenbossen. De everzwijnen, reeën en herten leven samen met vossen, eenhoorns, hazen, wilde katten of de marter. In de bomen leven het roodborstje, de mus, sperwer, klapekster, vink en mees. Maar ook vogels als de oehoe, de uil en sinds enkele jaren de zwarte ooievaar zijn te zien in de boomtoppen.

Op het gebied van natuur is Italië het Europese land met de meeste variatie. In de bergen vind je bijvoorbeeld diersoorten als de steenarenden, wolven en lynxen, die vind je echt niet op veel plekken in Europa. En op het gebied van planten kent Italië wel 700 endemische plantensoorten, planten die je alleen in Italië vindt en nergens anders. Dit bewijst wel dat Italië echt een bijzondere plek is waar je geweest moet zijn. In het zuiden van Frankrijk heb je bekende bergachtige gebieden zoals de Alpen en de Pyreneeën en aan de Atlantische kust is het minder bergachtig en kun je glooiende heidevelden vinden. Een vakantie naar Frankrijk kan een goed idee zijn voor vogelliefhebbers. Kraanvogels, reigers en andere trekvogels zijn vooral te vinden in de omgeving van Lac du Der-Chantecoq.

Onderneem gezellig activiteiten met elkaar

Ga in de middag lekker door de prachtige natuur wandelen met de hele familie en de hond. Organiseer teambuilding spellen met je collega’s of klets gezellig bij met jouw vriendengroep. Wanneer je terugkomt kunnen de kinderen spelen in de tuin en drinken de volwassenen lekker een kopje koffie op het terras. Ook een gezellige kampvuuravond of een avondje barbecueën mag natuurlijk niet ontbreken! Rust even uit na een lange en gezellige dag in de natuur. In de avond wordt er heerlijk voor elkaar gekookt en speel je spelletjes aan de tafel tot in de late uurtjes. Uiteraard kan het erg leuk zijn om ‘s avonds met het gezin of met vrienden een spelletje pictionary of monopoly te spelen. In vele grote vakantiehuizen vind je zelfs vele spellen in de accommodatie waarvan je gebruik kunt maken met het hele gezin! Bekijk op deze pagina de mooiste vakantiehuizen voor 9 personen!