Vakantiehuizen België 2023

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuizen België

Op Natuurhuisje.be vindt u een ruim aanbod van vakantiehuizen, die allemaal gesitueerd zijn op een prachtige plek in de Belgische natuur. In België vindt u een grote diversiteit aan natuurlandschappen. In het westen van België vinden we de duinen die het land beschermen tegen de Noordzee. Verder naar het oosten zijn er eerst nog vlakke landschappen, maar in het oosten van België domineren heuvelachtige bosgebieden, zoals de Ardennen. Voor elke natuurliefhebber is er daarom wel een geschikt vakantiehuisje te vinden.

Dankzij de verschillende landschappen zijn er in België vele verschillende soorten dieren en planten te vinden. Hoort u vanuit een vakantiehuis aan de kust de plevieren over uw huis heen vliegen, in de Ardennen zult u eerder zwarte spechten horen roffelen. Elk gebied in België wordt gekenmerkt door haar eigen flora en fauna! Hierdoor is geen enkel vakantiehuisje saai, en zal u altijd kunnen terugzien op een prettig verblijf in België.

Vakantiewoningen in België

Wij kunnen u momenteel een groot aanbod in vakantiehuizen in België aanbieden. Alle vakantiewoningen staan op mooie plekjes in een natuurlijke omgeving. Vaak is het mogelijk om vanuit uw vakantiehuisje een wandeling of fietstocht te beginnen. De eigenaren van de vakantiehuizen staan open voor een praatje, en zullen u informeren over de mooiste plekjes in de omgeving. Ook zullen zij u wijzen op eventuele activiteiten die in de buurt van uw vakantiehuis plaatsvinden. In de vakantiewoningen zult u daarnaast ook een informatiepakket aantreffen. Hierin vindt u informatie over het huis en over de omgeving van uw vakantiehuis.

Wij nodigen u uit om eens rond te kijken op onze website. U kunt specifiek naar vakantiehuizen zoeken door te kijken naar de verschillende regio´s binnen België, of door te zoeken op een bepaald natuurgebied. U zult ontdekken dat er in de buurt van de meeste natuurgebieden wel vakantiewoningen aanwezig zijn. Op deze manier kunt u helemaal zelf bepalen in de buurt van wel natuurgebied u uw vakantiewoning boekt.

Meer weten over huisjes in België?

Wilt u meer informatie over de natuur in het algemeen of bepaalde natuurgebieden binnen België? Wilt u meer weten over bepaalde voorzieningen en activiteiten die in en rond een vakantiehuisje aanwezig zijn? Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via de contact pagina op onze website. Wij hopen uw vragen binnen een dag tijd te kunnen beantwoorden en u snel te kunnen helpen bij het zoeken van een prettig vakantiehuis in het natuurrijke België.

Vakantiehuisje Antwerpen
Vakantiehuisje Belgisch Limburg
Vakantiehuisje Henegouwen
Vakantiehuisje Luik
Vakantiehuisje Luxemburg
Vakantiehuisje Namen
Vakantiehuisje Oost-Vlaanderen
Vakantiehuisje Vlaams-Brabant
Vakantiehuisje West-Vlaanderen

Inloggen