Natuurhuisje in Località Murofontana

Details

Natuurhuisje-id 37556
Departement Catanzaro
Regio Calabrië
Land Italië
Aantal personen 2
Type Tiny house
Huursituatie Deel van een huis, geen alleen bewoning
Ligging Alleenstaand
Check-in 15:00 - 22:00
Check-out 07:00 - 11:00

Over dit natuurhuisje

Je zal bij de verhuurders (gezamenlijk met hen) in het huis overnachten en het huis daardoor gedeeltelijk delen, het is niet erg luxe maar alles wat nodig is, is aanwezig in het huis, waarin hij zich beschikbaar stelt om de omgeving te laten zien en zijn liefde voor de omgeving graag aan je doorgeeft.

Het natuurhuisje is gesitueerd op een landbouwgrond geërfd van grootouders .... 450 meter boven de zeespiegel kust van de Ionische Zee. Het natuurhusije is kleine hut van 9 vierkante meter. Met kleine badkamer. kleine zonne-energie systeem, kachel en houtkachel en houtgestookte boiler gasfornuis met kleine koelkast campinggas. De zomernacht lijkt de sterren te raken...... de sterren!!!!!!!!!!! Zee en bergen op loopafstand. Ik kan de zomer in tenten herbergen.... voor echte natuurliefhebbers. De stilte is bijna absoluut!!!!!!!!!!!

Natuur en omgeving

De omringende natuur bestaat uit olijfbomen, kastanjebomen, eiken en mediterrane vegetatie waaronder een zeer mooie en geurige bezem wanneer het in juni bloeit. De zee is 8 km lang en de bergen, tot 1000 meter hoog, zijn 20-30 minuten met de auto. Om Serra S. Bruno te zien waar de heilige woonde en stierf In de zomer zijn de stranden in het zuiden richting Reggio Calabria weinig bezocht en bijna wild.

Duurzaamheid

  • Mate van afval scheiden: Restafval, Plastics
  • Uit eigen tuin: Groenten, Fruit, Jam, Olijfolie
  • OV gelegenheid op maximaal 1 kilometer

Faciliteiten

Algemeen
  • Tuin

Ligging

Start mijn boeking

Voor iedere boeking geven wij 1 euro aan lokale natuurprojecten.
Er wordt je nog niets in rekening gebracht
  • In een prachtige omgeving
  • Weg van de massa
  • Draag bij aan natuurprojecten