Vakantiepark Italie

Vakantiepark Italie

Lees meer over vakantiepark Italie
Lees meer over:

Vakantiepark Italië

Italië is een prachtig land. De ideale manier om een vakantie in Italië te besteden is dan ook in een van onze mooie vakantiehuisjes. Ieder gedeelte van Italië heeft zijn eigen charmes, vanuit elk vakantiehuisje valt er dan ook van alles te beleven. Geniet van la dolce vita vanaf een kleinschalig vakantiepark in Italië. Ontloop de mensenmassa op grote parken en campings en ontsnap naar een vakantiehuis middenin de natuur. Hoewel de laars van Europa bekend staat om zijn heerlijke keuken, doet de natuur daar zeker niet aan onder.

De voordelen van een kleinschalig vakantiepark in Italië

Italië heeft veel onontdekte plekjes, maar ook zeer toeristische trekpleisters. Door een vakantiehuisje op een kleinschalig vakantiepark in Italië te boeken, zorg je ervoor dat je in alle rust van de natuur kunt genieten. De huisjes staan namelijk op parken van minder dan 30 vakantiehuizen. Daardoor weet je zeker dat je niet op een massaal park terecht komt en een originele accommodatie voor jouw vakantie boekt. Start je vakantie omgeven door Italiaanse natuur en beleef la dolce vita in de puurste vorm.

Meren in Italië

Italië staat bekend om zijn kraakheldere berg meren die een bekend decor vormen bij een aantal grote Hollywood films. Bekende meren in Italië liggen in het noorden van het land en zijn ook erg populair bij natuurliefhebbers. Het Como meer en Lago Maggiore zijn prachtig om in te zwemmen, overheen te varen of eindeloos omheen te wandelen. Geniet van de vergezichten en pik de onontdekte plekjes eruit die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Doordat het land aan de noordkant grenst aan de vier landen Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Zwitserland is het Italiaans in de regio vaak een mengelmoes aan dialecten én spreken veel inwoners meerdere talen.