Weekendje weg naar de Ardennen

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Weekendje weg in de Ardennen

De Ardennen is een bosrijk laaggebergte in het oostelijke deel van België, Noord-Luxemburg en een klein stukje van Frankrijk. De Ardennen zijn voor natuurliefhebbers dus de ideale bestemming voor een weekendje weg. Als je houdt van sportactiviteiten is de Ardennen de ideale plek voor jou. Kanoën, raften, klimmen en mountainbiken zijn een aantal sporten die je kunt beoefenen tijdens jouw weekendje weg in de Ardennen. Genoeg te doen dus! De Ardennen zijn ook geschikt voor rustzoekers. Loop door de prachtige natuur en bezoek de oude dorpjes met gezellige kleine straatjes en cafeetjes. Bezoek prachtige kerken en kastelen en ontdek de indrukwekkende grotten.

Ga een weekendje weg naar de Ardennen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Voor iedereen is er wat te beleven! Bezoek met je partner de prachtige kastelen, ga met je familie de leuke dorpjes ontdekken, neem je vrienden mee raften en maak met je collega’s een spannende mountainbiketocht. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Neem ze mee naar één van de pretparken of laat ze klauteren door de bomen. De Ardennen biedt dit allemaal!

De Ardennen is één van de mooiste gebieden in België. In de Ardennen vind je prachtige uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kleine historische dorpjes. De Ardennen is een ideale plek voor een (lang) weekendje weg of zelfs voor een paar weken heerlijke vakantie. Elk seizoen heeft zijn charmes in de Ardennen. Zo is het in de lente en zomer genieten van de prachtige natuur in het zomerse zonnetje. In de herfst vind je er prachtige warme kleuren van de blaadjes aan de bomen en in de winter kun je er genieten van de besneeuwde hellingen, terwijl je heerlijk voor de open haard zit. Al ben je een fijnproever, een sportieveling, een race monster, een natuurliefhebber of iemand die het heerlijk vindt om de dorpjes te ontdekken; in de Ardennen vindt iedereen het terug!

Inloggen