Weekendje weg met hond

Het kan soms lastig zijn: je wilt graag een weekendje weg, maar je hebt een hond. Natuurlijk kan je er voor kiezen om een oppas voor de hond te zoeken, maar als je een weekendje gaat doorbrengen in een natuurhuisje is het natuurlijk veel leuker om hem mee te nemen. Dat weet iedereen die een hond heeft! Eigenlijk is een vakantie zonder je hond niet compleet, want niet alleen jij geniet ontzettend van wandelen in de natuur, maar je trouwe viervoeter natuurlijk ook! Er zijn gelukkig veel verschillende mogelijkheden als je zoekt naar een weekendje weg met de hond, zeker als je kijkt voor accommodaties bij Natuurhuisje!

Lees meer over een weekendje weg met hond

2150 Natuurhuisjes

Weekendje weg met hond

Het kan soms lastig zijn: je wilt graag een weekendje weg, maar je hebt een hond. Natuurlijk kan je er voor kiezen om een oppas voor de hond te zoeken, maar als je een weekendje gaat doorbrengen in een natuurhuisje is het natuurlijk veel leuker om hem mee te nemen. Dat weet iedereen die een hond heeft! Eigenlijk is een vakantie zonder je hond niet compleet, want niet alleen jij geniet ontzettend van wandelen in de natuur, maar je trouwe viervoeter natuurlijk ook! Er zijn gelukkig veel verschillende mogelijkheden als je zoekt naar een weekendje weg met de hond, zeker als je kijkt voor accommodaties bij Natuurhuisje!

Je zal wel vaker hebben gemerkt dat in veel vakantieverblijven geen huisdieren zijn toegestaan. Dit kan wel eens erg lastig zijn als je graag een weekendje weg wilt en de hond het liefste meeneemt. Bij Natuurhuisje vind je bijna 4000 natuurhuisjes waarbij een hond meer dan welkom is. Het aantal honden dat je mee mag nemen verschilt per accommodatie, en je vindt het maximum aantal bij de specificaties van huisje. Zo zal je in de meeste Natuurhuisje maximaal twee honden mee mogen nemen, maar zijn er ook natuurhuisjes waarbij zes honden toegestaan zijn. Mocht je het prettig vinden om je hond rondom het huis los te kunnen laten lopen, kun je er zelfs voor kiezen om een natuurhuisje te boeken met een omheinde tuin. Zo kan jij rustig ontspannen, terwijl de hond lekker kan rondsnuffelen. Een weekendje weg met de hond is ideaal in een Natuurhuisje, omdat je natuurlijk wordt omringd door pure natuur, en dat is nu net waar honden, en mensen zo van houden!

Accommodaties waarbij de hond van harte welkom is, vind je op veel verschillende plekken in Europa. Deze natuurhuisjes staan dus niet alleen in België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Portugal en zelfs Hongarije. Met zoveel keuze moet het dus niet zo moeilijk zijn om het perfecte natuurhuisje te vinden voor een weekendje weg met de hond, waardoor je zorgeloos samen een weekendje weg kunt boeken. Blijf je liever dichtbij huis? Ga dan eens voor een Natuurhuisje in België, Nederland of Frankrijk op het prachtige platteland of aan zee. Neem je liever de hond mee in het vliegtuig? Ga dan eens voor een vakantie naar Spanje, Portugal of Italië. Heerlijke temperaturen gegarandeerd! 

Een Natuurhuisje met een hond

De accommodaties waar honden zijn toegestaan, zijn niet alleen maar standaard huisjes bij Natuurhuisje. Er zitten genoeg aparte overnachtingsmogelijkheden tussen, zodat jij een uniek weekend weg met je grote vriend kunt beleven! Zo kun een overnachting boeken in een verbouwd kasteel in Frankrijk, op een boerderij tussen de kippen in Portugal, in een romantische tent in Spanje of juist in een yurt, een gezellige pipowagen of een knus tiny house. Onze natuurhuisjes bevinden zich niet op grootschalige campings, appartementencomplexen, hotels of  vakantieparken, waardoor je er volop kunt genieten van rust, ruimte, privacy en groen om je heen. Hier geen sprake van massatoerisme! Zo kan ook jouw hond helemaal tot rust komen tijdens jullie weekend weg. Samen zullen jullie opgeladen weer terug naar huis kunnen keren met veel nieuwe verhalen over jullie avonturen in de buitenlucht! Met zoveel keuzes uit accommodatiemogelijkheden is er altijd wel iets dat uw aandacht trekt!

Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de toeristenmassa in Europa. Hierdoor ben je helemaal vrij om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Europa draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft. Zo zal jij je helemaal goed voelen over je weekend weg met je hond!

Waarheen met de hond?

Accommodaties waarbij de hond van harte welkom is, vind je op veel verschillende plekken in Europa, en zijn bij Natuurhuisje zeker geen uitzondering. Deze natuurhuisjes staan dus niet alleen in België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Portugal en zelfs Hongarije of Turkije. Met zoveel keuze moet het dus niet zo moeilijk zijn om het perfecte natuurhuisje te vinden voor een uniek weekendje weg met de hond. Het is een uitstekend idee om eindelijk eens dat prachtige Natuurhuisje in de natuur te boeken! Het maakt niet uit of je nu dichtbij huis wilt blijven en op het platteland wilt genieten, of het vliegtuig wilt pakken samen om een wat verdere bestemming te ontdekken. Het kan allemaal bij Natuurhuisje!

Een weekendje weg met de hond is natuurlijk niet compleet zonder de perfecte omgeving. Waar je hond echt blij van wordt, dan is ruimte om zich heen om eindeloos te kunnen rennen, spelen en ravotten samen met jou. Stap dus eens af van het idee van een grootschalig hotel of appartementencomplex in een toeristisch gebied en ga eens voor een Natuurhuisje waar jullie worden omringd door pure schoonheid en eindeloze ruimte! Dit is ook erg fijn voor gezinnen met kinderen en een hond. Voor kinderen is al die natuur namelijk ook helemaal het einde! Zij kunnen in bomen klimmen, voetballen, rondrennen en nog veel meer, natuurlijk allemaal in het gezelschap van de hond! Houden jullie meer van het water? Kijk dan eens voor Natuurhuisjes aan het water, bijvoorbeeld aan zee, aan een meer of aan een rivier. Zo kunnen jij en de hond zich allebei uitleven in het water, en verkoeling zoeken tijdens de hete zomermaanden!

Wil jij jouw trouwe viervoeter liever niet achterlaten en kijk je nu al ontzettend uit naar de wandelingen die jullie samen in de natuur kunnen maken? Bekijk dan nu het volledige aanbod bij natuurhuisje met perfecte verblijven voor een onvergetelijk weekendje weg met de hond!