Zomerhuis met zwembad

Iedere waterliefhebber weet dat bij een zomervakantie natuurlijk waterplezier hoort! Het is daarom een ontzettend goed idee om vakantie te vieren in een zomerhuis mét zwembad. Op deze manier hoef je niet weg van de accommodatie om een frisse duik te nemen, of je dit nu s ’ochtends, ’s middags of ’ s avonds wilt doen. Een zwembad bij je zomerhuis zorgt voor het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Bij Natuurhuisje vind je de mooiste zomerhuizen met zwembad, middenin de natuur door heel Europa!

Lees meer over zomerhuis met zwembad

2956 Natuurhuisjes

Zomerhuis met zwembad

Iedere waterliefhebber weet dat bij een zomervakantie natuurlijk waterplezier hoort! Het is daarom een ontzettend goed idee om vakantie te vieren in een zomerhuis mét zwembad. Op deze manier hoef je niet weg van de accommodatie om een frisse duik te nemen, of je dit nu s ’ochtends, ’s middags of ’ s avonds wilt doen. Een zwembad bij je zomerhuis zorgt voor het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Bij Natuurhuisje vind je de mooiste zomerhuizen met zwembad, middenin de natuur door heel Europa!

Een zwembad wanneer je op vakantie bent zorgt voor het ultieme plezier voor de kids en  natuurlijk ook voor de volwassenen! Hoe fijn is het wel niet als je ’s ochtends een frisse duik kunt nemen, en ’s middags op het heetste van de dag lekker kunt afkoelen? En wat een luxe is het wel niet als de kids zich uren kunnen vermaken met eindeloos veel waterpret in het zwembad, met luchtbedden, opblaaskrokodillen en ballen? We kunnen wel zeggen dat een zomerhuis met zwembad de ideale plek  is voor in de zomervakantie. Het maakt niet uit waar je heengaat in Europa, met wat voor reisgezelschap je op vakantie gaat en hoe lang je weggaat; met een zwembad wordt alles duizend malen leuker!

Iedere zomerliefhebber houdt ervan om optimaal te kunnen genieten van de hitte, en kunnen afkoelen in een buitenzwembad hoort daar natuurlijk bij. Het zwembad is de ideale plek om met de hele familie of met de hele vriendengroep samen nieuwe herinneringen te maken, die in het teken staan van puur waterplezier. De prachtigste zomerhuizen met zwembad in Europa hebben wij voor je verzameld bij Natuurhuisje. Ieder zomerhuis met zwembad die je hier vindt heeft de ideale ligging, middenin de natuur en ver weg van de toeristenmassa. Zelfs in de zomervakantie wanneer er veel toeristen aanwezig zijn in de warme landen! Alle vakantiehuizen bij Natuurhuisje zijn dus perfecte alternatieven op een grootschalig hotel, bijvoorbeeld. Alle accommodaties zijn op hun eigen manier uniek maar allemaal even rustig en kleinschalig. 

Een zomerhuis met zwembad voor iedereen

Een zomerhuis met zwembad is de ideale accommodatie voor alle reisgezelschappen die de perfecte zomervakantie wilt beleven. Je zult je nooit meer hoeven te storen aan drukke zwembaden zoals je dat bij grootschalige hotels ziet. Alle huizen met zwembad bij Natuurhuisje zijn kleinschalig, uniek, persoonlijk, comfortabel en mooi: precies zoals je het wenst  tijdens een zomervakantie! Het zwembad staat tevens gelijk aan oneindig veel plezier voor jong en oud, en natuurlijk onbeperkte verfrissing met de hoge temperaturen. Vanuit je zomerhuis zit je daarnaast binnen korte tijd op de mooiste plekjes in de natuur!

Door  heel Europa kun je zomerhuizen met zwembaden vinden. Maar de mooiste exemplaren vind je toch wel hier bij Natuurhuisje! Het mooie is dat je direct vanuit het zomerhuis het zwembad in kunt duiken, maar dat is niet het enige. Met een natuurhuisje heb je namelijk ook nog eens prachtig mooie natuur pal voor de deur! Je wordt hier wakker met het geluid van de fluitende vogels, de wind door de bomen en wellicht het geluid van de zee als je dichtbij de kust verblijft. Een vakantie in een zomerhuis met zwembad is ideaal voor gezinnen, maar ook voor koppels die een eigen privé zwembad willen hebben bij hun accommodatie. Voor natuur- en zomerliefhebbers is een zomerhuis van Natuurhuisje dus een ware droom!

Zomerhuis bestemmingen in Europa

Een zomerhuis met zwembad kun je door heel Europa vinden. Het hangt er maar net vanaf wat jouw voorkeuren zijn en waar je het liefste heengaat! Ook in België is het heerlijk vertoeven in de zomer in zo’n huis met zwembad, reken maar dat je tijdens de heetste dagen een zwembad goed kunt gebruiken! Wanneer je niet zo ver wilt reizen kun je natuurlijk ook net over grens gaan met Nederland of Frankrijk. Deze afstanden zijn goed te overbruggen met de auto en daarom wordt ook een spontane last minute vakantie of weekendje weg een gemakkelijke optie voor iedereen. Natuurlijk is een zomerhuis met zwembad het allerlekkerste tijdens een zomervakantie in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Frankrijk. Hier kún je bijna niet zonder afkoelend water in de zomer.

Ook in een land als Spanje zijn er nog vele plekjes op het platteland of aan de kust die nog redelijk onontdekt zijn en waar we mooie huizen hebben. Hier kun je dan ook uitstekend een zomerhuis met zwembad huren, helemaal privé op een plek waar je geen last zult hebben van het massatoerisme, want massatoerisme kun je nu en dan nog weleens tegenkomen in Spanje!  In Spanje kun je vakantie vieren in een klein stil vissersdorpje of op het ongerepte platteland. Uiteraard kun je ook op een van de eilanden verblijven, zoals Tenerife, Ibiza, Mallorca of Menorca. De mogelijkheden tot vertier in de buitenlucht zijn oneindig in Spanje. Zo vindt je hier vele rivieren, kliffen, valleien, vulkanen, bergen, moerassen, meren en bossen waar je eindeloos kunt wandelen, klimmen, fietsen en kanoën. Uiteraard kun je ook de hele vakantie genieten van de lekkerste tapas, heerlijk! 

Een andere prachtige bestemming in Europa waar vakantiegangers graag een zomerhuis met zwembad huren, is Zuid-Frankrijk. Dit gebied strekt vanaf de Pyreneeën tot aan de Côte D’azur. In de zomer zijn de temperaturen hier heerlijk en komen vele toeristen deze kant op om vakantie te vieren. Echter kun je al de drukte van het jaarlijkse toerisme prima ontlopen met een vakantiehuis met zwembad van Natuurhuisje. Hiermee kom je op de meest onontdekte en pure plekken van Zuid-Frankrijk! Vanuit hier kun je dan met de fiets, de auto of te voet de meest schilderachtige dorpjes bezoeken, gaan wandelen in de glooiende heuvels en bossen en naar de prachtige rotsachtige kustlijnen gaan. In Zuid-Frankrijk vindt je tevens verschillende bijzondere wilde dieren, wat deze plek echt een paradijs maakt voor dierenliefhebbers. Denk aan flamingo’s, witte paarden, stieren en de mooiste vogels. Je ontdekt het allemaal gemakkelijk vanuit je zomerhuis!