B&B met prive zwembad

B&B met prive zwembad

Lees meer over B&B met prive zwembad
Lees meer over:

Bed and breakfast met privé zwembad

Hoewel vroeger elke vakantie gekenmerkt was door een hotelverblijf, verkiezen steeds meer en meer vakantiegangers een gezellige Bed & Breakfast. De persoonlijke verzorging en het authentieke karakter vallen met niets te vergelijken, en bieden naast comfort ook erg veel vrijheid. Bovendien zijn vele b&b’s’s uitgerust met een privé zwembad, wat enkel bijdraagt tot het vakantiegevoel! Overal in Europa kan je gelijkaardige b&b’s vinden, en naast de luxe van een eigen zwembad vind je via Natuurhuisje ook nog die unieke plekjes met prachtige natuurgebieden.

B&B’s in Europa

Beginnend in onze eigen contreien, staan Nederland en België uiteraard bovenaan de lijst. Ten midden van de CoVid periode was het namelijk onmogelijk om het buitenland op te zoeken, waardoor erg veel mensen opteerden voor een vakantie in eigen land. De rust van de natuurgebieden uit Oost-Vlaanderen of Limburg, of lekker uitwaaien in de polders aan de Belgische kust, deden al gauw vergeten dat we niet in het buitenland zaten. Terugkeren naar je b&b om dan een heerlijke duik te nemen na een lange wandeling voelt namelijk steeds als hemel op Aarde!

In Nederland kom je haast geen natuurgebied tegen zonder indrukwekkende waterlichamen, waar Nationaal Park de Biesbosch natuurlijk op geen enkele lijst mag ontbreken! Naast wandelen en fietsen, kan je er ook genieten van tal van activiteiten zoals een boottocht of een kanovaart. Wanneer we meer richting nabijgelegen landen reizen, zoals Spanje, Frankrijk of Italië, neemt de reis natuurlijk een andere dimensie aan; niets valt te vergelijken met ’s ochtends opstaan in je b&b in de Provence, waarbij je uitkijkt op de lavendelvelden, of de sneeuwwitte stranden van de Côte d’Azur. Bovendien zijn er tal van opties om een b&b te huren in de bergen, waarbij een zwembad net dat tikkeltje luxueuzer is. Kijk bijvoorbeeld naar het verblijf bij de Gorges de Verdon, ideaal voor jonge gezinnen en met ongelofelijke wandelpaden in de buurt. Het azuurblauwe water van de rivier te midden van het prachtige groen, zorgt voor een buitengewoon zicht.

Accommodatie

Gezien de populariteit van b&b’s met een privé zwembad, is het normaal dat de mogelijkheden erg talrijk zijn. Afhankelijk van de afstand die je wenst af te leggen en het type klimaat dat je zoekt, zijn er honderden opties in Europa! Zeker wanneer je een zwembad in het aanbod hebt, hoef je niet perse een b&b nabij een natuurlijke waterbron te zoeken indien je snakt naar verkoeling. Het aanbod strekt zich van de Noordelijkste contreien van Nederland tot de Zuidelijkste punten van Italië en Spanje, en bieden dus steeds de garantie op een droomreis!