Vakantiehuisje Noord-Frankrijk

Het uitgestrekte Frankrijk biedt een grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten. Ervaar het typische Franse leven tijdens een verblijf in één van onze natuurhuisjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gîte op het platteland of een vakantiehuisje met uitzicht op het water? Vanwege de grootte van het land biedt Frankrijk een zeer afwisselend landschap met diverse klimaten. Je raakt hier tijdens een verblijf in een vakantiehuisje dan ook niet zomaar uitgekeken! In iedere regio vind je weer nieuwe schatten, bijzondere planten en dieren en onontdekte plekjes.

Lees meer over Vakantiehuisje Noord-Frankrijk

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuisje Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is een prachtig gebied voor een sportieve vakantie midden in de natuur. Streken zoals Picardië, de Champagne, de Elzas en de Vogezen zijn een walhalla voor liefhebbers van rust en groene omgevingen. Noord-Frankrijk bezorgd je verrassende landschappen en betoverende streken. Zo ben je even helemaal weg, maar toch lekker dichtbij huis. Kies voor een rustig gelegen bungalow vlakbij het bos of breng jouw natuurvakantie door in een natuurhuisje aan zee. Een vakantiehuis in Noord-Frankrijk is van alle gemakken voorzien. Zelfs accommodaties met een zwembad of een sauna behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast ben je altijd zeker van een vakantieverblijf op één van de mooiste plekjes van de regio.

Ontdek Noord-Frankrijk

Wanneer je kiest voor een verblijf in één van onze natuurhuisjes, dan kies je sowieso voor rust, natuur en privacy. Weet je nog niet precies welke regio je wilt bezoeken? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Laat je dan inspireren door een aantal plekken en bezienswaardigheden die wij alvast voor je gevonden hebben. Noord-Frankrijk biedt volop mogelijkheden voor iedereen. Zo is het perfect geschikt voor natuurliefhebbers, maar ook zeker voor kunstliefhebbers of architectuurliefhebbers. Ook mensen die van water, boten en watersport houden, kunnen in Noord-Frankrijk hun hart ophalen! Er is dus ontzettend veel te ontdekken, maar hier vind je dus alvast een aantal dingen die echt niet mogen ontbreken tijdens jullie verblijf in een natuurhuisje in het noorden van Frankrijk.