Bungalow Ardennen

Natuurliefhebbers zitten in een bungalow in de Ardennen gegarandeerd goed! De Ardennen is een waar natuur- en avonturiersparadijs dichtbij huis, namelijk niet verder dan België. Raften, kanoën, wandelen, fietsen en gewoon genieten van de groene natuur behoren hier allemaal tot de mogelijkheden. De Ardennen leent zich dus uitstekend voor een vakantie in de natuur, en in een bungalow beleef je de Ardennen op zijn best!

Lees meer over Bungalow Ardennen
Lees meer over:

Bungalows in de Ardennen

De Ardennen zijn een favoriete vakantiebestemming bij reizigers die houden van natuur, cultuur en gastronomie. De heuvelachtige landschappen, pittoreske kleine dorpjes en uitgestrekte bossen maken dat je in deze regio in Wallonië zowel actief bezig kan zijn als ontspannen. Zich uitstrekkend over de provincies Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg is er voldoende keuze om je vakantie door te brengen in een van onze gezellige gîtes in de Ardennen. Geniet in de Ardennen van de prachtige natuurgebieden en de vele activiteiten!

De vele bossen en het glooiende heuvellandschap kenmerken het landschap van de Ardennen. Dit landschap leent zich perfect voor het beoefenen van outdoor activiteiten. Enkele voorbeelden daarvan zijn klimmen, abseilen, raften, hiken en mountainbiken. Als je heel stil bent, kom je onderweg misschien wel wat wilde dieren tegen, zoals herten, roofvogels, zwijnen of bevers. Even klaar met de sportiviteit en behoefte aan wat ontspanning? Dan bieden de vele lieflijke dorpjes en steden in de Ardennen uitkomst. Je hebt vast wel eens van Durbuy, Luik, Spa, Namen of La Roche-en-Ardenne gehoord! Ook mogelijk is het maken van een uitstapje over de grens, bijvoorbeeld richting Duitsland, Luxemburg of Frankrijk.