b&b Engeland

b&b Engeland

Lees meer over b&b Engeland
Lees meer over:

B&B Engeland

Engeland heeft zoveel prachtige plekken die de ultieme bestemming kunnen zijn voor jouw volgende reis. En het bijkomende voordeel is dat Engeland niet eens zo ver weg is als het lijkt! Met de boot of met de trein ben je er zo! In een Bed & Breakfast van Natuurhuisje verblijf je altijd dichtbij de mooiste plekken in de natuur!

Verken de prachtige natuur

Vanuit de B&Bs in Engeland kun je genieten van de prachtige natuur en erop uitgaan om te wandelen, veel fietsen of gewoon lekker buiten zijn in het landschap van vredige heuvels, landelijke dorpjes en door stenen muurtjes omheinde weilanden. Engeland heeft een groot aantal natuurgebieden die je met een rondreis door het land kunt combineren. De steile, rotsachtige kust van Engeland zorgt ervoor dat zeevogels hun plekje hier gevonden hebben. De rotsen bieden voor hen namelijk een ideale broedgelegenheid. Je zult de jan-van-gent, drieteenmeeuw of kuifaalscholver hier dan ook zeker tegenkomen. Pas wel op voor de Noorse stormvogels, want als je te dicht bij hun nest komt kun je zelfs worden aangevallen!

Als je wilt genieten van een prachtig en uniek stukje natuur, moet je absoluut een bezoekje brengen aan het Zuiden van Engeland. Hier vind je onder andere de 2 natuurgebieden Dartmoor en Exmoor. Deze bevinden zich in het gebied Devon. In de natuurgebieden kun je genieten van een prachtig groen en bosrijk landschap. Of kies juist voor het Noorden van Engeland. Ook daar vind je namelijk een aantal pareltjes die absoluut niet mogen ontbreken tijdens jouw tripje naar dit land. Je vindt hier onder andere het Lake District en prachtige heuvelachtige gebieden. Het lake district staat bekend om zijn steile bergen en heldere meren. Het is dan ook een zeer populair gebied bij natuurliefhebbers van over de hele wereld. Naast de mooie bergen kun je er ook genieten van prachtige kliffen, riviertjes en uitgestrekte bossen.

Er valt genoeg te ontdekken in Engeland

In Zuid-Engeland kun je onder andere je ogen uitkijken bij de witte krijtrotsen van Eastbourne. Iets verderop vind je onder andere the Seven Sisters, dit is een serie kliffen die nóg witter en hoger zijn dan de andere krijtrotsen in Engeland. Het is een prachtig fenomeen om te zien en ook het uitzicht van bovenaf is spectaculair. In Noord-Engeland kun je uiteraard ook prima wandelen of hiken. Een aantal meren die je er gezien moet hebben zijn onder andere: Windermere, Wasdale, Ullswater en Rydal Water. Je komt er werkelijk schilderachtige taferelen tegen en het Noorden van dit land, en dan vooral het Lake district, mag daarom niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Engeland.

In de Engelse landschapstuinen, die vaak prachtig zijn aangelegd en een onderdeel vormen van een landgoed of kasteel, kijk je je ogen uit. Allerlei boom- en plantensoorten worden hier afgewisseld met watervallen, bruggen en tempeltjes. Tevens kun je in deze tuinen in veel gevallen terecht voor een kopje echte Engelse thee. Genoeg te zien dus! Geniet van je vakantie in een B&B in de natuur en neem vooral de tijd om van de indrukwekkende omgeving te genieten!